|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1081 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dobra troszkę pograłam, więc daje kolejne fotki
![]() Marika myje zęby dość dziwna pasta do zębów, bo niby jaka pasta tak sie pieni ![]() ![]() Dziadek Orphuś poszedł do klubu odstresować sie troche i pograł sobie na maszynie. ![]() Nawet okulary mu nic nie daja, bo i tak jest slepy jak but - to przez te pisanie książek ![]() ![]() "A masz! A masz! Nie będziesz mi tu Ken'a zdradzała ty podła Barbie!" ![]() Rodzinna bitwa na poduszki ![]() ![]() Marika uwielbiała zimnp, to i duzo czasu spędzała na dworze, czy to sie bawiąc, czy przechadzając sie po mieście. ![]() Lulitta poszła odwiedzic galerię sztuki z wnuczką, a tam spotkała swoją córkę Yvette z małą Mandy. Juz musiała sie pochwalić jak urosła Marika. ![]() ![]() Marika koniec końców została sama z kuzynką, ale coś nie kleiła się rozmowa. ![]() Na szczęście Mandy była przyjacielska i otwarta, to i Marika zmieniła podejście i dziewczynki świetnie sie bawiły. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedzenie sniegu ;D ![]() "Taaak sie łapie kaczuchy! Oooo! Widzicie?" ![]() ![]() Robiło sie późno i Yvette musiała wracać z Mandy do domu. Wszyscy się pożegnali i poszli do siebie. ![]() "Uuuuuu co tu tak zalatuje smierdzącymi skarpetkami?" ![]() No i tacie też sie oberwało z poduszki ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1082 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ta pasta nie dość, że się pieni, to jeszcze jest odblaskowa
![]() Orpheus żeby sobie czegoś nie nadwyrężył w tym klubie, bo inaczej nie tylko wzrok będzie mu szwankować. Nie te lata xD Yvette z Mandy u rodzinki, a gdzie się podział Collab? No chyba nie zostawiła dziecka samego w domu ![]() ![]() Kuzynki dobrze się ze sobą dogadują, dobrze, że Mandy jest taka otwarta (i pewnie gadatliwa - mówiłam, że będzie jak katarynka ![]()
![]() |
![]() |
#1083 |
|
![]()
O widzę, że Marika obrała sobie za cel męską część rodziny haha
![]() Fajnie, że dzieciaki razem spędzają czas, może Marika bardziej stanie się towarzyska dzięki kuzynce! Jestem ciekawa co z trojaczkami, a dokładnie jak wyrosły, pewnie śliczne dziewczynki z nich będą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
|
![]()
Dziadek rozrywkowy tylko szkoda, że już wzrok nie ten
![]() Całe szczęście, że Mandy umiała dotrzeć do Mariki i bawiły się jak prawdziwe kuzynki, a nie jak obce sobie osoby ^^ a Marika każdego poduszką okłada, haha xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
|
![]()
Oszczędzaj dziadziusia, bo się jeszcze wykończy tymi przechadzkami. Marika jest fajna, czekam aż podrośnie. Widać, że ma charakterek, bije poduszką biednego tatusia. :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
|
![]()
Marika bawi się z tatą na podwórku. William duzo pracuje, więc spędza każdą wolną chwilę z dzieciakami i z Lucyną.
![]() Jaki romantyk z tego Willa ![]() ![]() Partyjka szachów wieczorem dla wzmocnienia szarych komórek. ![]() Opieka nad trojaczkami dalej szła pełną parą ;D ![]() Lucynka ma troche dość jak wszystkie dziewczynki naraz zaczynaja płakać xD ![]() William zadowolony jak nigdy, zaś jego zona coś....jej sie mdli ![]() ![]() Marika odwiedziła swojego dziadka (babcia gdzies poszła i siostra Lucyny także) i spędziła z nim miło czas bawiąc się w lepienie bałwana. ![]() ![]() Jak sie można było spodziewać czas na Williama oraz Lucynkę - urodziny! ![]() ![]() ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
|
![]()
Nie wiem czemu, ale myślałam, że trojaczki już większe
![]() Na zdjęciu z Willem-romantykiem nawet tło jest takie... romantyczne ![]() Czyżby Lucynka coś... ![]() ![]() Urodziny i od razu z wyglądu takiej powagi nabrali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
|
![]()
Uuuu czyżby Will i Lucynka spodziewali się kolejnego dziecka??
![]() Marika dobrze się z dziadkiem dogaduje ![]() ![]() Will po urodzinach jeszcze większy przystojniak niż do tej pory ![]() ![]() Super!! Czekam na next ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Reputacja: 11
|
![]()
podoba mi się wystrój domu ;-)
Lucynka nie ma lekko - trzy razy więcej pracy i emocji - achhh trojaczki - hardcore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Lucynę mdli? Zatrucie pokarmowe czy Will po prostu nie potrafi trzymać łap przy sobie?
![]() Grać w szachy na takim mrozie? ![]() Lewitujące trojaczki wymiatają ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|