Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.11.2004, 18:54   #101
MarekS
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Bajeczka
Woda nadal jest szara ;( ;( :1smutny: :1smutny: .A kolega bandito dał mi linka na scią gnięcie tego stera:http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93 czy to dobry link
Kolega bandito wybrał Ci już ustawienia i nacisnął Go!.
Niebieska (niebieskawa) woda jest wtedy, gdy jest dosyć głęboka. Normalnie jest właśnie szarawa.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.11.2004, 20:22   #102
Gogol_13
Guest

Domyślnie

eee a ja mam 950 mhz i jak bym chciala miec 1,5 to ile to by ok kosztowalo?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.11.2004, 20:50   #103
MarekS
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Gogol_13
eee a ja mam 950 mhz i jak bym chciala miec 1,5 to ile to by ok kosztowalo?
To zależy od tego, jaką masz płytę główną (czy w ogóle przyjmie taki procesor) i od zasilacza (czy ma odpowiedni zapas mocy). Pamiętaj o jednym: dużo lepsza karta graficzna+szybszy procesor=większy pobór mocy (prądu) z zasilacza. Jeżeli obecny zasilacz nie wydoli to grozi to uszkodzeniem i karty i procesora.
Poza tym w Twoim przypadku zmiana procesora (tak przypuszczam) = zmiana płyty głównej. Dodając do tego pozostałe konieczne zmiany = praktycznie nowy sprzęt co z kolei = sporo wydanych pieniędzy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2004, 12:59   #104
Gogol_13
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał MarekS
To zależy od tego, jaką masz płytę główną (czy w ogóle przyjmie taki procesor) i od zasilacza (czy ma odpowiedni zapas mocy). Pamiętaj o jednym: dużo lepsza karta graficzna+szybszy procesor=większy pobór mocy (prądu) z zasilacza. Jeżeli obecny zasilacz nie wydoli to grozi to uszkodzeniem i karty i procesora.
Poza tym w Twoim przypadku zmiana procesora (tak przypuszczam) = zmiana płyty głównej. Dodając do tego pozostałe konieczne zmiany = praktycznie nowy sprzęt co z kolei = sporo wydanych pieniędzy.
Moja płyta główna: ESC K7S5A
[.S tam gdzie jest S5 (to nie wiem moze tam byc 55 ZAMIAST S5) nie moglam sie rozczytac
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2004, 13:48   #105
Marta MeM
Guest

Domyślnie

ja mam 758 ram i 3.6 ghz i nie mam problemu z szybkosca.koniecznie musisz to dokupic.Normalnie powinno sie przygotowac komp do takiej gierki.Zawsze mozna sprawdzic w internecie jakie jest min. do gry i pomalu przygotowac wszystko.Ja od tego zaczelam.No ale to nie jest tanie.Zycze powodzenia :tu:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2004, 13:55   #106
Shavonda
Guest

Blush Niepodoba mi sie to

A co do jeziorka, to ja robie wode bardzo głęmboką i nadal jest szara.Woda u mnie jest w tedy niebieska kiedy jest z lotu ptaka:\ ;( :1smutny:

Tu macie zdjęcie

Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2004, 14:07   #107
Gogol_13
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Bajeczka
A co do jeziorka, to ja robie wode bardzo głęmboką i nadal jest szara.Woda u mnie jest w tedy niebieska kiedy jest z lotu ptaka:\ ;( :1smutny:

Tu macie zdjęcie

Wiesz moze to byc przyczyna karty graficznej (za słaba) ale ciesz sie ze przynajmniej mozesz normalnie grac!
POZDRAWIAM
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2004, 14:11   #108
Shavonda
Guest

Blush

Cytat:
Napisał Gogol_13
Wiesz moze to byc przyczyna karty graficznej (za słaba) ale ciesz sie ze przynajmniej mozesz normalnie grac!
POZDRAWIAM
Raczej to nie problem kart graficznej bo karte mam bardzo dobrą NVIDIA GeForce 4Mx 440(jest bardzo dobra).tu raczej problem jest ze sterownikami bo jak widzisz na zdjeciu jest niebieska z lotu ptaka ;( Piszcie jeszcze cos o tym problemie!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2004, 14:41   #109
Gogol_13
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Bajeczka
Raczej to nie problem kart graficznej bo karte mam bardzo dobrą NVIDIA GeForce 4Mx 440(jest bardzo dobra).tu raczej problem jest ze sterownikami bo jak widzisz na zdjeciu jest niebieska z lotu ptaka ;( Piszcie jeszcze cos o tym problemie!!!
FAKT karta jest bardzo dobra! To sciagnij soebie sterowniki. Chyba ze juz sciagnelas to moze to blad w grze po prostu!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.11.2004, 14:43   #110
Shavonda
Guest

Blush

Cytat:
Napisał Gogol_13
FAKT karta jest bardzo dobra! To sciagnij soebie sterowniki. Chyba ze juz sciagnelas to moze to blad w grze po prostu!
No raczej błat musi być w grze ,bo w czoraj sterowniki sciągłam ale to jest bardzo dziwne
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania