Go Back   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Register FAQ Community Calendar

Notices

View Poll Results: Jak wygląda życie twoich Simów?
Wenezuelska telenowela 117 22.50%
Poszukiwanie UFO 17 3.27%
Życie bez zmartwień 101 19.42%
Normalne życie 285 54.81%
Voters: 520. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01.09.2005, 10:27   #101
Biała dama
Guest

U mnie normalnie sobie zyją.
  Reply With Quote

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Old 01.09.2005, 10:50   #102
maniak simsów 2
Guest

Zagłosowałem na życie bez zmartwień, ponieważ nie lubię zaspokajać ich potrzeb, pragnień i patrzeć na te obrzydliwe niemowlęcia i małe dzieci.
  Reply With Quote
Old 16.10.2005, 18:14   #103
Vera
Guest

Default Heh moja rodzinka jest juz dośc dużaa...

Pisałam juz wcześniej że lubie normalne zycie... chociarz czasem tez jakies wprowadzam "zmiany"...
Obecnie moja simka Patrichia Qeen i jej mąż Carlos Dean (mieli na nazwisko dean po nślubie) nie żyja, ich córki Towny i Christy maja własne rodziny... Towny Goldens (teraz tak sie nazywa) ma trójkę dzieci, Oliwię - studiuje, Mateusza i Brocka - dzieci w wieku szkolnym. Jej mąz ma na imie Rick i chyba cos tak czuje ze sie rozwiodą... a Christy ma męza Travis Torngeis'a i córke Zuzanne która tez studiuje. Zuzanna, Olivia i chłopak zuzi - Tadeusz studiuja razem na klasycznej. Tadeusz był nastolatkiem którego "dała" mi swatka. A Christy i Travis to juz emeryci i na starosc postanowili zaadoptować dziecko: Basię jest w wieku szkmolnym. Mieszkają na przedmieściu. W przyszłosci Rick i Towny sie rozwiodą a Tadeusz i Zuzia pobiorą...
  Reply With Quote
Old 19.10.2005, 06:59   #104
Lalaith
Guest

Zagłosowałam na normalne życie, ponieważ moi Simowie prowadzą zwykle spokojne, ustabilizowane życie. Chociaż muszę przyznać, że czasem nudzi mi się taka gra i robię jakąś inną rodzinę, której życie nie jest już takie spokojne
W NŻ robię czasem rodzinę wampirów.
  Reply With Quote
Old 19.10.2005, 08:41   #105
myszka95
Guest

Zagłosowałam na życie bez zmartwień, poniewasz mam np. dwóch simów w domu, z platynowym wskaźnikiem, najedzonych, wyspanych, z super domkiem, mnóstwem pieniędzy itp)
  Reply With Quote
Old 19.10.2005, 09:45   #106
stotkaa
Guest

Jest takie... lajtowe. Zazwyczaj gram jedną simką (w której rozkochane jest całe miasto, ale cóż ), więc z utrzymaniem jej nastroju i poziomu aspiracji (reputacji także) problemu nie mam. A kasę... z kodu. Dopiero od niedawna mam TS2, więc póki co sobie pomagam, ale przypuszczam, że jak będę je znów miała (pisałam o tym topic :/) to Nathalie pójdzie do pracy.
  Reply With Quote
Old 21.10.2005, 11:16   #107
~Asiulek94~
Guest

moje raczej zycie bez zmartwien bo czy zycie z 5o ooo $ na koncie , 4 dzieci w domu kobieta z mezem przy kominku i zadnej zdrady i pracy nie jest cudowne
  Reply With Quote
Old 22.10.2005, 16:22   #108
Nikki
Guest

u mnie to w 100% normalne życie
  Reply With Quote
Old 26.10.2005, 18:32   #109
*sparkling_lips*
Guest

Ja kocham robić agencje towarzyskie. Nie wiem dlaczego?
  Reply With Quote
Old 25.04.2006, 20:21   #110
Kass
Guest

Default Ja tam...

Ja tam zawsze używam kodów na dobry nastrój i na cały czas zielone potrzeby. Taka gra jest nudna ale można całe simdni spędzać naszymi simami w ich mieście(tzn.na parcelach publicznych)
  Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules