![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
moja simka miala ostaatnio pragnienie "miec 10 dzieci" (to bylo za 15 000 punktow)
|
![]() |
![]() |
#103 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#104 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
Mi najbardziej podobała się obawa mojej simki- dwukrotnie wychodzącej za mąż i mającej 3dzieci, obecnie wdowy mającej 7dni do zostania emerytką:
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
dla poinformowania w ts2 university będzie o dużo dużo więcej pragnień i obaw
np. pójść na studia zdać jakiś test a co do dodatku: będzie jeszcze kilka nowych przyjęć jednym z nich będzie to wieczór kawalerski przy piłce nożnej piwku ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
Nie zgadzam się z Wami w kilku kwestiach. Piszecie,że niektóre obawy czy pragnienia są bezsensu, np. zjeść płatki. Przecież każdy ma czasami na coś ochotę. Albo mieć dziecko jednocześnie w obawach i pragnieniach. Przecież to naturalne,że pragnie się mieć maleństwo, ale boi się, że sobie nie poradzi z jego wychowaniem. Mnie sie to podoba, to bardzo ciekawe.
Są aspiracje, które mnie intrygują - np. u nastolatka obawa,że ucieknie z domu. Czy komuś się to zdarzyło żeby sim uciekł? Jak to wygląda? I pragnienie - napisać powieść. Ile trwa pisanie powieści i co się dzieje kiedy sim ją już napisze? Nie miałam też nigdy w aspuracjach - posprzątać bałagan. To też mi się ciekawe wydaje ![]() Pozdrawiam wszystkich |
![]() |
![]() |
#108 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
Tak, to prawda, że pisanie powieści trwa bardzo długo, ale opłaca się, bo jeżeli sim na wysoki wskaźnik aspiracji i umiejętności to może za powieśc dostać nawet coś koło 3000 Simleonów (nie wiem czy tak to się nazywa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
No to na temat powieści już wiem więcej
![]() Teraz tylko czekam aż ktoś mi wreszcie napisze jak to jest z tym uciekaniem z domu ( nie mylić z wymknięciem się). Chodzi mi o tę ikonkę z czerwonym tobołkiem. To chyba nie dzieje się gdy sim ma złe kontakty z domownikami, tylko gdy ma tragiczny poziom aspracji. Nie wiem jak zrobić żeby zwiał. Czy on wtedy coś mówi? Zarzuca tobołek na plecy i idzie ?? ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|