|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Czasami jak robie maly dom, to wole miec jedno dziecko, lecz nie zawsze jest po mojeje mysli. a tak w ogole to ostatnio moja simka jadla baaardzo duzo w czasie ciazy i jakos urodzila jedno dziecko. wg mnie to tylko traf a nie jakies przepisy. wole miec osobiscie niespodzianke bo czasami jest wtedy ciekawiej. np. gdy oiczekujesz jednego bobasa, a przy pierwszym powiekszeniu brzucha ma strasznie napakowany, czyli beda blizniaki
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
O kurczaczki!:Ja ostatnio zauważyłam ze moja simka ma troche duzy brzuch jak na pierwsze powiekszenie brzucha...to znaczy nie ma strasznie duzego brzucha no ale taki sredni...(moze będą blizniaki ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hmm..jak simka jest w ciazy (blizniaczej) to ma wiekszy brzuch niz w normalnej ciazy???
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Simysia jego nie trzeba otwierac. Musisz go sciagnac i wypakowac do katalogu downloads. I gdy ci sie rodzi dziecko to wybierasz co chcesz miec....
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez mynia142 : 23.04.2005 - 16:31 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Gdzie jest ten Downlads?Nie mogę go znaleść.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
moje dokumenty > ea games > the sims 2 > downloads. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=Cludii]HEJ może już ktoś odkrył ten trick, ale w zasadzie można sobie wybrać płeć dziecka:
A ja mam niezawodny sposób na bliźniaki - Press [Ctrl] + [Shift] + C i wpisz kod twinzr2cute lub twinsr2cute . Chyba lepiej niż cudować z ciasteczkami i łososiem. A propos jak poradzić sobie z brakiem nosa u małoletynigo sima potomka ufoka, bez ingerencji w simpe, simad czy simrpt? Bez nosków wygladają koszmarnie.... ;( |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ten kod nie działa !!! wpisuje twinzr2cute albo twinsr2cute i nic ;( a jak jest zły kod to wiem bo okienko sie powieksza i widze dotychczasowe kody! jak ty to robisz?? ;( ;(
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja też mam swój sposób!! Zanim simka będzie w ciąży wystarczy pójść do sklepu i kupić ubranko dla małej dziewczynki i rodzi się dziewczynka!!! (jeżeli chcemy chłopca, to robimy na odwrót - kupujemy ubranko dla małago chłopca) NAPRAWDĘ DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |