|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Reputacja: 33
|
Ona mowila o the sims 2 do maniaczki1 Tu jest temat o the sims 1 a nie 2,aha i jeszcze jedno:nie uzywamy brzydkich slow!Bo jest taki fajny temat na stronie startowej tego forum!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mi się w simsach zdarzyła taka sytuacja:
Na ekranie otoczenia pisałam jakieś kody,nieznane jakieś słowa,a potem sobie weszłam do rodzinki Papużka.To wchodzę,patrzę,a tu Ewa se stoi przed domem goła! Jezu,nie wiem jak się to stało!Możliwe,że przez te "nieznane kody"
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Raz grałem w simsy i moj sim zadzwonił do znajomej zeby przyszła, ona przyszła ale stała na koncu chodniku i nic sie z nią nie dalo zrobic i tam tak stala caly czas
Raz kazałem simowi isc do lodowki zrobic posiłek i nie poszedł tam na nogach tylko tam poszybował tak jakoś, nogi miał proste, nie ugięte i tak przeszedl do kuchni jakby mial jakies kulka na nogach Raz sobie zrobilem rodzinke a ze juz dlugo gralem to zgasilem kompa, następnym razem jak szedłem tam gdzie są wszystkie niezakwaterowane rodziny byla moja rodzina i zamias obrazkow przedstawiających ich tawrze byla jakas twarz odwrocona jakiejs brzydkiej kobiety |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
moja simka jest gwiazdą i jak przyjechala do showbiznesu to od razu wszyscy po autograf lecą!!!!!!!!!!!!
albo kiedys moja simka wlasnie zaczela wchodzic do wanny,była bez tych kratek,goła!!!!!!! To chyba błąd w grze.hahahaha
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Mój sim w The Sims 2 na oczach swojiej zony zrobił.... "bara-bara" poczym ona go zostawiła i porwali go kosmici, nastepnie dziecko tej dziewczyny sie urodzilo co z nią robił bara bara i jego dziecko, wtedy ta zona umarła a on umarł z wycienczenia... a dzieci siedzieli i płakali w kojchach.. hehe ... niezły widok....
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
do mnie raz przyszła gazeciara o 00:00 w nocy (nie wiem jak to się stało) a ja akurat miałam balange no i ona rzuciła mi gazete i normalnie zmieniła strój na jakiś błekitny brokatowy stroj (to była sukienka) zaczeła wywijać, stawac na rekach robić salta i jakieś niestworzone rzeczy, a potem rozebrała się i zaczeła sie wypinac i to wszystko było bez cenzury! mało tego zrobiła sie cała w zołtym sluzie jak w miodzie. potem poszła po szczotke do kibla i sie wyczysciła z tego "miodu" i wszyscy byli cali w tym miodzie i zaczeli na nią wymiotować a to było w TS 1!
nie wiem jak w ts 1 wymiotowali. to nieprawdopodobne!! Ostatnio edytowane przez Eámanë : 14.08.2007 - 16:29 |
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
nie wierze :wacko: :con: :con: :con:
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
Czy ty sie dobrze czujesz? Bo chyba nie xP Po 1 primo gazeciarka nie przychodzi o godzinie 00:00 xP Po 2 primo gazeciarka nie przebiera sie w żadną błękitną sukienke xP Po 3 simy(w tym również gazeciara) nie maja takiej możliwości jak stawanie na rekach, wywijanie, robienie salt, jakiśch niestworzonych rzeczy, rozbierac sie do naga(chyba ze do kapieli, zabawy w lozku albo do jacuzzii) wypinac sie xP Po 4 primo simy nie robią się w żadnym żółtym śluzie i nie czyszczą się szczotką do kibla... xP Po 5 primo simy nie mogą wymiotować na innych, ani wogole wymiotować w jedynce z tego co wiem. Po 6 primo Puknij sie w głowe, bo z tych kłamstw które napisałaś nawet koń by sie uśmiał :laugh: :laugh: :laugh: |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|