![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Ja wiem co zrobić ale musisz ściągnąć maszynę zwaną InSIMelator. Dzięki temu możesz zamienić się w wampira i odwrotnie dowiesz się jak to zainstalować jeśli do mnie zaklikasz na gg. Dam ci dokładną instrukcje. Insimelator jest po angielsku. Ale masz doczynienia z sim specem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
Moja simka została ukąszona przez wampira(najpierw się zaprzyjaźnili,zamieszkali razem a później ciah... i ugryzł
![]() PS:Ale ten gościu nie chce SIĘ wyleczyć z wampiryzmu,tylko tą babkę. |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
Widac juz jej sie znudzilo bycie wampirem A ten facio od gryzienia to albo tak ja kocha ze chce zeby jej pragnnienie sie spelnilo albo.... chce ja ciachnac jeszcze raz
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
Spotykam wampiry cały czas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FOKA: To normalne ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
Zadzwon na usługi po Cygańską swatkę. Kup od niej eliksir WampicilinaD i wypij.
|
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
Ale jeśli foka94 chciałaby jednocześnie spełnić pragnienie wampira i wampirzycy to wampir musi kupic wampriocyline-D. Następnie wyjąć ją z magazynka i nakłonić wampirzycę do wypicia go.
|
![]() |
![]() |
#108 |
Reputacja: 10
|
![]()
a u mojej kolezanki (raz to sie zdarzyło) wampir przyszedl na parcele mieszkalną, zupelnie o to nie proszony, nie znal nawet tej simki i zadzwonil do niej do drzwi po czym uciekl tak jak by chcial zrobic tylko kawał... dziwne troche
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
A może znali sie w poprzednim wcieleniu??
![]() A co do tej simki... dziekuje wszytkim za odpowiedzi i podpowiedzi,ale,niestety,musiałam odinstalować gre i ponownie zainstalować ;( (z powodu dodatków) |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
Ja wolę się pobawic w naturalne ukąszenie bo kodem troche nudno siem robi. Jak ma siem NŻ to można kodem bollprop... zrobić kontakty na 100% i rozkochac takiego wapirka! Innymi słowy jest brechniej!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|