Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.10.2005, 12:24   #101
Kalasznikov
Guest

Domyślnie

Ja dość często spotykam (prawie zawsze) wampira w FM.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.10.2005, 19:32   #102
Duedi
Guest

Grin Ja wiem ;-)

Ja wiem co zrobić ale musisz ściągnąć maszynę zwaną InSIMelator. Dzięki temu możesz zamienić się w wampira i odwrotnie dowiesz się jak to zainstalować jeśli do mnie zaklikasz na gg. Dam ci dokładną instrukcje. Insimelator jest po angielsku. Ale masz doczynienia z sim specem jest fajne a elixir od cygańskiej swatki jest tylko do zmiany z wampira na sima kocham simsy i gram w nie od lat polecam się. Mój numer gadu-gadu 1081532 czekam!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2006, 16:17   #103
foka94
Guest

Question

Moja simka została ukąszona przez wampira(najpierw się zaprzyjaźnili,zamieszkali razem a później ciah... i ugryzł )i ciagle ma pragnienie ,,Wyleczyć się z wampiryzmu" a ten wampir to ma takie pragnienie ,,(Imię mojej simki) zostaje wyleczona z wampiryzmu... A ta simka jak ją ten facio ugryzł to we wspomnieniach miała jako dobre wspomnienie... Wiecie o co z tym chodzi???

PS:Ale ten gościu nie chce SIĘ wyleczyć z wampiryzmu,tylko tą babkę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2006, 18:14   #104
Lea
Guest

Domyślnie

Widac juz jej sie znudzilo bycie wampirem A ten facio od gryzienia to albo tak ja kocha ze chce zeby jej pragnnienie sie spelnilo albo.... chce ja ciachnac jeszcze raz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.01.2006, 22:13   #105
Angeo
Guest

Domyślnie

Spotykam wampiry cały czas Jak jadę rano gdzieś i zostaję przez noc to i tak przychodzą jak się sciemnia Nie robią już na mnie wrażenia spotkania z wampirem Wyczytałam coś w tym temacie o "swatce wampirce" więc miałam dziś taki przypadek, że mój sim był w kawiarni sto dwadzieścia pięć i tam nagle hrabia ukąsił swatkę. Tylko, że ta swatka nie zrzuca wampirów tylko "odeszła z zawodu" Niestety

FOKA: To normalne Poprostu nie zwracaj na to uwagi. Pragnienie w końcu minie i tyle.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.01.2006, 09:25   #106
diza
Guest

Domyślnie Banalne

Zadzwon na usługi po Cygańską swatkę. Kup od niej eliksir WampicilinaD i wypij.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.01.2006, 12:52   #107
Angeo
Guest

Domyślnie

Ale jeśli foka94 chciałaby jednocześnie spełnić pragnienie wampira i wampirzycy to wampir musi kupic wampriocyline-D. Następnie wyjąć ją z magazynka i nakłonić wampirzycę do wypicia go.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.01.2006, 17:37   #108
Sweetie

Reputacja: 10
Domyślnie

a u mojej kolezanki (raz to sie zdarzyło) wampir przyszedl na parcele mieszkalną, zupelnie o to nie proszony, nie znal nawet tej simki i zadzwonil do niej do drzwi po czym uciekl tak jak by chcial zrobic tylko kawał... dziwne troche
stare 30.01.2006, 18:45   #109
foka94
Guest

Domyślnie

A może znali sie w poprzednim wcieleniu?? Albo po prostu to jakis mini błędzik... nie wiem.. raz miałam tak,że przyszła babka,podniosła gazete i uciekła... ale to już całkiem inna historia

A co do tej simki... dziekuje wszytkim za odpowiedzi i podpowiedzi,ale,niestety,musiałam odinstalować gre i ponownie zainstalować ;( (z powodu dodatków)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.04.2006, 16:21   #110
Kass
Guest

Arrow Ja wolę..

Ja wolę się pobawic w naturalne ukąszenie bo kodem troche nudno siem robi. Jak ma siem NŻ to można kodem bollprop... zrobić kontakty na 100% i rozkochac takiego wapirka! Innymi słowy jest brechniej!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania