|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mnie zdarzyło się to 2 razy nawet niewiem dalczego i wszyscy byli w pracy na dodatek dobrz że był alarm anty pożarowy i alfred mój lokaj
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
To był nie wyjaśniony pożar !!!Miałem wtedy tylko gwiazde więc smok nie mógł mi podpalić domqu !
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Pewnie rybki sie przegzaly
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
nie wiem
Ale kiedyś żarówke mój sim wymieniał (porada z thesims.pl ) i stał w kałuży i obok lampy stały meble heh' prąd go kopną i umarł a tu nagle meble zaczeły się palić na simzone.de ktoś miał też taki problem
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
A ostatnio miałam nieprzyjemne zdarzenie. Gram i nagle stwierdzam, że w miejscu moich dwóch samochodów są tylko kupki popiołu (jakby się spaliły). Nie mam pojęcia, jak to się stało. Samozapłon czy co Musiałam kupić nowe
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
moi simowie jadą na starówkę a tu zacina się gra i restartuję komputer, włączam simsy i też sątakie podobizny klikam tam i wyłącza się gra jak eksimtowałam też no ale pare zostawiłam tych dziwnych rodzin i zainstalowałam gwiazdę, jajeżdżam myszka na dom z ta dziwną rodziną i wyłącza się gra bez jakiego kolwiek klikania !!! Nawet nie zdązyły się pojawić w takiej niebieskiej ramce te podobizny i na dodatek nie mogłam zrobić rodziny bo jak najeżdżałam myszka na ten znaczek tworzenia rodziny to też wyłącza się gra. potem zainstalowałam Abrakadabra i wszystko wróciło do normy podobizny były ok i sobie nimi normalnie grałam Gra The Sims jest fajna ale i dziwna serio!!! ---------- Tak więc miałam simkę i odwiedziła ją sąsiadka simka akurat chciała popływać, weszła na trampolinę już miała skakać gdy sąsiadka podeszła bo chciała porozmawiać, ja patrzę a tu moja simka stoi na wodzie i rozmawia z siąsiadką która stoi na trampolinie. Dziwne, co??? |
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
W Abrakadabrze rzucam na gnoma zaklęcie ożywiania. On ożywa i znika. I tak jest cały czas. Smok mi się też nie chce wykluć. Już próbowałam kilka razy i nic.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
KIEDYŚ Miałam sims swiatowe życie i mój sim za długo pracowałm i z przemęczenia umarł.. a na nagrobku pojawiły się kwiaty ... dziwne nie????
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|