![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Ala, tysiąc razy było mówione, że są dwie Belle - jedna z Dziwnowa, jedna z Miłowa. A ta z Dziwnowa nie jest prawdziwa.
Mam nadzieję, że pomogłam, pozdrawiam - olliss. |
![]() |
![]() |
#103 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Ale wydaje mi się że ta Bella na kartonie od mleka ma rude włosy. Ostatnio edytowane przez Eámanë : 19.08.2007 - 20:23 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
Bella Ćwir jest jeszcze w jednym miejscu, a mianowicie na pewnych obrazach. Nie mogę
dać foty, ale to takie z czarną ramą kosztujące ok.300 simoleonów. Są tam cztery zdjęcia, a Bella jest na dwóch ostatnich. |
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
a może Bella gdy zabierali ją kosmici wypadła z ufo do balonu Gdzie czasami ona w nim lata?
|
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
Bella lata w balonie po każdej okolicy zarówno w Miłowie, jak i w stworzonych przez nas miastach. Jest z nią jakiś facet w niebieskiej koszuli
|
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
MOże statek porwał belle i kogoś jeszcze?
|
![]() |
![]() |
#108 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
tak ja mam tylko dodatek nocne życie i spotkałam Bellę. mój facet poszedł z nią na randkę bo spotkałam ją przez cygańską swatkę. niestety randka nie poszła najlepiej. chciałam do niej zadzwonić i znowu się spotkać ale on jej nie ma w kontaktach!! moze mi ktos powiedziec jak sie uzywa tego kodu zeby ja przywrocic albo cos?
|
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
moj sim tez spotkal majke, ale nie ozenil sie z nia tylko, wyslalam majke do milowoa i tam ma juz czwarte dziecko z mortimerem.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|