![]() |
#101 |
Reputacja: 10
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Jutro będę miec. Wiecie jak się cieszę!
Kupuje za 69.90zł! |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
Ja będę mieć za niedługo: wczoraj zamówiłam w merlinie. Ale jestem happy!
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
A ja już mam. Tylko nie mogę windy zrobić bo mi robi pólpiętra dziwne
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
|
![]()
Dzisiaj doszło ;D (zamówiłam w merlinie).
Grałam jakieś 2 godziny, jak na razie wrażenia pozytywne ;D Moja simka jest stylistką (na początku paru klientów obcięła na łyso i pomalowała jak clowna ;D). Myślałam, że będzie się ciąć, ale wszystko płynnie chodzi i szybko się ładuje :)
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
A ja zamówiłam w środę wieczorem w Wirtusie.Mam nadzieję ,że jutro przyjdzie ;( bo jakby w poniedziałek to głupio bo zaraz we wtorek sprawdzian
![]() Wszystko przygotowane ,wybrana pierwsza rodzinka,dobudowane piętro żeby mogli gdzie mieszkać(góra-dom,parter-sklep) .Pełno emocji,dziś obudziłam się o 6.30 i myślałam o simach ![]() ![]() ![]() Trzymajcie kciuki za jutro ^^ jak będzie to później dam screeny ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
mi sie podoba tylko nie moge tych rang u moich simow:/ ja kupilam za 50 zł orginał
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Guest
|
![]()
hehe...a ja jak zwykle rzuciłam się na muzyke!! nie wiem czemu...ale mnie zawsze ciekawi jaka muza doszła...i normalnie super...doszła muza z simsów 1 xD nagle mi się ta cała jedynka przypomniała, ale jest git
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
|
![]()
Ja dzisiaj kupiłam sobie WB i jestem powiem Wam... zadowolona
![]() ![]() ![]() EDIT: Nie jestem oczywiście jeszcze na 100% pewna, że NŻ jest lepsze od WB, bo narazie w WB grałam tylko 1 dzień ![]()
sygnatura wkrótce [?] Ostatnio edytowane przez Sweetie : 04.03.2006 - 08:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
ale wam zazdroszczę... ;( ja przez dłuższy czas na pewno nie zasmakuję tej gry... brak finansów
![]() ![]() póki co mam tylko podstawę... która mnie strasznie nudzi ![]() :kissing: Martencja |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|