![]() |
#101 | |
Guest
|
![]() Cytat:
sprawdzilam , i mam włączone ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
DaiLy twój sklep może być otwarty 24 h ale nie musi.U mnie galeria jest tak otwarta 24 h!
|
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
Mam kilka pytań związanych z dodatkiem:
- Mam ostatni poziom tej pierwszej kolumny w biznesie i jest opcja: włącz do rozbudowanej sieci kontaktów- jak na to klikniesz ona coś tam zapisuje. O co w tym chodzi? - Opcji reklamowania biznesu nie ma? - Gdzie jest ta "sfera kontaktów", która miała być do tego, że nasze simy będą poznawać znajomych swoich przyjaciół? |
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
Pytanie trzecie i pierwsze to to samo!
Zapisujesz do sieci kontaktów i poznajesz ich przyjaciół (mój sim zna wszystkich) a co do pytania drugiego: Nie mam zielonego pojęcia. (?) |
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
01. A co się dzieje gdy Sima (właściciela) nie ma w sklepie?
02. Skąd się dowiadujemy ile zarabia i co się tam dzieje? 03. Jak można ustalić godziny otwarcia sklepu? 04. Ilu max pracowników można zatrudnić? 05. Czy Simem którego zatrudniam mogę kierować, gdy gram jego rodziną? 06. Czy on w tedy pracuje, jeździ do tej parceli i wykonuje to co ma zrobić (ja nim kieruję)? |
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
Ahaaa dzięki
|
![]() |
![]() |
#108 |
Guest
|
![]()
Na większość pytań nie znam odpowiedzi. Chyba nie można ustalić, jak będzie się pracowało, ale można zamknąć i otworzyć sklep. Służy chyba do tego telefon i komputer (ale nie jestem pewna), a na pewno wywieszka. Gdzieś jest w Trybie Kupowania, chyba w Różnych.
|
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
pracownikow najwiecej jest 8
|
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
mam takie pytanko czy mozna miec 2 firmy np w domu i pa parceli publicznej lub oba na parcli publicznej tyle ze w innym miejscu
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
|
|