|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
A chciałby ktoś kody do gry JazzJackrabbit2?To napisałam w przyklejonych,w temacie JazzJackrabit2.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Kama 2002 przykro mi ale to nie te kody
wiem ino jak wejść w okno tekstoweAlt + c i w tym oknie trzeba wpisać kod podobnie jak w faraonie nadal prosze o kody do Cesar 3
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Wogóle to jakos ostatnio nie lubie grać z kodami.
![]() Ale nie zaszkodziłyby jakieś do gry Singles, jeśli takie są... ![]() A nie wiem czy były w temacie powyżej, nie kce mi sie tego wałkować. :> |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nie było chyba
![]() Oto to, co znalazłam dla gry The Singles: Flirt Up Your Life: Uwaga: Prezentowane poniżej cheaty oraz tricki nie koniecznie muszą działać z posiadanym przez Was egzemplarzem gry. Spowodowane jest to tym, iż działają one na ogół z pewną konkretną wersją gry i po zainstalowaniu uaktualnienia lub w przypadku innej wersji językowej mogą (chociaż wcale nie muszą) przestać działać lub co gorsza działać w sposób błędny. Szczególną uwagę należy zachować w przypadku modyfikacji, trainerów, itp. nie tworzonych przez twórców gry. Możliwość błędnego działania a nawet uszkodzenia gry i tym samym konieczność przeinstalowania na nowo gry jest w tym przypadku szczególnie wysoka. W katalogu w którym zainstalowana została gra odszukaj plik game.cfg (znajdziesz go w podkatalogu /config/) i otwórz go za pomocą dowolnego edytora tekstowego, np. notepada. Znajdź ciąg znaków money i zmień przypisaną mu liczbę na 999999999. W ten oto sposób załatwiłeś sobie niemal nieograniczone fundusze pozdro
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
W trakcie pisania kodu trzymaj wciśnięty klawisz CTRL.
pesos ? dodatkowe $20,000 contento ? podnosi szczęście o 10 rapido ? szybciej buduje Kody do[SIZE=14]Tropico |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Szukam kodów do,, Rooler Coaster Tycon Dodatkowe Atrakcje"
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
mikebal: Takie znalazłam: Melanie Warn zwiększa zadowolenie gości
Simon Foster maluje obrazy John Mace płaci podwójne ceny na kolejkach John Wardley ciągle myśli Wow! Katie Brayshaw machający goście Chris Sawyer robi zdjęcia Nazwij którymś z tych nazwisk gości w Wesołym miasteczku i zobaczysz że działa!! |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
The Suffering tak super gra dzięki niej pokusiłem się o zakup CDA a do żeczy czy ktoś zna do niej kody
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|