![]() |
#101 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
mam pytanie, bo z tej wiadomosci nie umiem sie dowiedziec czy dzieci moga pojechac na wakacje bo nie za dobrze umiem angielski, moze mi ktos powiedziec czy moge zabrac moje dzieci (nie nastolatki ani te małe tylko zwykłe)na wakacje??
|
![]() |
![]() |
#103 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
Tak o te, dzieki za pomoc Neille.
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
Nie może małe dziecko oraz noworodek.
|
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
ej, a jak to będzie z urlopem? jak rodzina sobie pojedzie na np. tydzień nad morze, to po osoby pracujące samochód będzie przyjeżdżał i zabierał ich? xD czy może trza będzie uzbierać dni wolne? a gdy np. rodzina pojedzie w poniedziałek rano, a wróci we wtorek wieczorem, to będzie poniedziałkowy ranek, czy wtorkowy wieczór? xD
|
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
Nie będą chodzić do pracy na urlopie,no co ty!!
Szalona? ![]() Nie ma takiej opcji...Chyba ;d Co do czasu-raczej chyba poniedziałek rano,czyli czas będzie tak naliczany jak podczas wyjazdu na Przedmieście czy Lazurową Promenadę ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#109 |
Reputacja: 11
|
![]()
podobno mają być trzy miejsca nie pamiętam jakie ale pisze otym na www.simy.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
|
![]()
będzie można po ślubie pojechac od_razu na podroz poslubną i bez zadnych hacków i kodów wziąć ślub na parceli publicznej
![]() sim będzie mogl umrzec na wakacjach ale nie bedzie mogl miec urodzin niemowlęta i maluchy oraz zwierzęta nie mogą jeździć na wakacje w każdym otoczeniu wakacyjnym będzie tzw. ukryta parcela którą sim może znaleźć dzięki mapie którą ciężko będzie podobno zdobyć te rzeczy wiem ze źródeł różnych a czy tak będzie to się okaże najwspanialsze chyba morze i możliwość mieszkania nad nim Ostatnio edytowane przez Eámanë : 17.08.2007 - 20:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|