![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że jeśli są dwa simy A i B. Sima A kręcą np. blond włosy, smukła sylwetka i odrzuca smród, to jeśli sim B będzie miał blond włosy, ale otyłą sylwetkę i będzie śmierdział, to będzie tylko chemia 1, jeśli nie będzie śmierdział i miał smukłą sylwetkę, ale rude włosy, to będzie chemia 2, a jeśli "odczekiwania" sima A będą się zgadzać z "gabarytami" sima B, to będzie chemia 3... Nie wiem jak jest na serio, tak mi pasuje "na logikę"
![]() Wracając do tematu, mam ten minipack od kilku dni, ale jeszcze nie korzystałam z dodatków ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
Czasem jest taka chemia, czasem inna... ale gdy obaj simowie spełniają wszystkie swoje wymagania np.
Kasie kręci Zgrabna sylwetka i włosy blond, a odrzucają siwe włosy Sama jest Ruda i gruba ![]() Stefka kręci otyłośc i rude włosy, a odrzucają włosy czarne Sam jest blondynem i ma zgrabną sylwetkę W takim przypadku chemia NA PEWNO będzie na 3 poziomie |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
No, mniej więcej to, co ja napisałam
![]() Oto dowód na to, że nawet blondynką sie zdarza ![]() A ja mam pytanie, mogę zmienić to co kręci i odrzuca simowi, który nie ma w wyposażeniu tego specjalnego napoju??? Ale bez żadnych SimPe itd. bo zabrudziłam tym kiedyś komputer ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
Oprócz SimPe to raczej nie....
|
![]() |
![]() |
#106 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy jesli kupie Młodzieżowy Styl i Podróże to na której płycie będą mi simsy działać?
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
Raczej na Podróżach
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Guest
|
![]()
Świetny jest teen mini dodatek...
Po prostu świetne ciuchy... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#110 |
Reputacja: 10
|
![]()
A to nie zalezy od tego, ktory dodatek został ostatni zainstalowany?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|