![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Świetne fs!
Dobrze dopracowane teksty, zdjęcia, simy i wnętrza domów. Tylko mały szczegół w 9 odcinku. Na pierwszej stronie na tych miniaturkach na 9 odcinku pisze "Nie ma co rozpaczać" a jak w to wejdziesz to pisze "Nie ma co płakać" ![]() Ok to wszystko od mnie |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
Jestem fanką tego FS! Daje mi energię do życia!!!
|
![]() |
![]() |
#104 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dziękuje wszystkim za komentarze, motywujecie mnie nimi do dalszej pracy ;]
Kolejny odcinek będzie, albo w środe późnym wieczorem [w co wątpie...], albo w czwartek popołudniu... Nie mam pojęcia kiedy dokładnie, ale większe szanse są na czwartek... Pozdrawiam i zapraszam do dalszego komentowania ![]()
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
Super po prostu git !!! ... 10/10 przeczytała wszystkie odcinki , i były super.Bardzo mnie to fs zachwyciło !!
|
![]() |
![]() |
#106 |
Reputacja: 10
|
![]()
ciekawe ;D
podoba mi się to fs. 10/10 czekam na 10 odc.
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
musiasz dać next odcinek...Bo nie wytrzymam!
|
![]() |
![]() |
#108 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
to fotostory jest super bardzo mi sie podoba treść ciekawa i wciagająca jestem ciekawa co będzie dalej 10/10 a nawe 11/10 dlatego że odcinik pojawiają się szybko nietrzeba długo czekać tak jak w niektórych fotostory
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#110 |
Reputacja: 11
|
![]()
Och... Musicie wytrzymać ;]
Postaram dodać się go w środę, ale nie obiecuję, gdyż na 100% będe oglądała YCD, a po nim jestem zawsze zmulona ^^ Chociaż postaram się dodać jeszcze przed... muszę się wtedy zabrać do ostrego pisania ;] Nieoficjalnie mówię: kolejny odcinek w środę przed 21.30 ;] Pozdrawiam czytelników!
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|