![]() |
#102 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ogulnie wszystkie simy mi sie podobają szczegulnie Caroline. Co do Ann faktycznie o co ona się opiera? Patrick jest nawet ładny ale szczególnie mi się nie podoba Ann 7/10 Caroline 9/10 Patrick 5/10 |
|
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
Po dłuższej nieobecności w tym temacie, daję kolejnych simów do oceny. Mam nadzieję, że będę się bardziej podobać niż wcześniejsi.
Rose ![]() ![]() ![]() Vaiolet ![]() ![]() ![]() Erick (wampir) ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich serdecznie i liczę na oceny! |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
Rose - jest piękna.Nie pasuje mi tylko nosek,9/10
![]() Vaiolet -tez ładna,dziwnie skośne oczy,tak nienaturalnie,i zły błyszczyk.8/10 Erick- super kolo,aż chciałabym takiego spotkać ![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
Facet jest świetny
![]() ![]() A dziewczyny w ogóle mi się nie podobają. I to wszystko przez makijaż. |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
Dziewczyny są średnie, tzn. nie zachwycają, ale są OK.
Rose podoba mi się bardziej niż Vaio. Erick jest b. udany, ma super włosy (z mts2?) i fajne, męskie rysy. Tylko nie wygląda mi na wampira ;p |
![]() |
#107 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rose - Ładna ale ma za wysokie czoło.
Vaiolet - Trochę za sztuczna Erick- Ładny ![]()
#108 |
Guest
|
![]()
Eljuś, kochanie. Włoski są z PeggyZone.
A no Erick jest super i poproszę o link do ściągnięcia, bo naprawdę jest super. Co do simek. Zbyt plastikowe. |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
Tak? A mi się wydawało, że je widziałam na mts xd
[offtop] |
![]() |
#110 | |
Guest
|
![]()
Rose ma czoło za wielkie.
Ale jest lepiej wykonana od tej blondyny. żądam linka do Ericka < 33 Cały jest on udany. Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|