![]() |
#101 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
No no, to dopiero simka z charakterem!
![]() ![]() ![]() Jeśli zaś chodzi o samą Viv, to zmieniłabym jej fryzurę, bo ta do niej jakoś nie bardzo pasuje, no i brwi, a konkretniej ich kształt. Miałabym też zastrzeżenie co do tej maski na nos, bo ogólnie nie jestem ich zwolenniczką chociażby dlatego, że często nie pasują do odcienia skina. U niej jest to o tyle gorzej, że dół nosa jest wyraźnie zaznaczony w odróżnieniu od "góry". Poza tym makijaż i rysy twarzy ładne, takie w sam raz dla niej ![]() Bez oceny. |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Sliczna
![]() ![]() ![]() Szczerze mowiac nie mam zastrzezen, 10/10 |
![]() |
#103 | ||
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Viv jest idealna, ale Ciebie nie kocha
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#104 |
Reputacja: 10
|
![]()
Vivien jest naprawdę ładna. Uwielbiam jej oczy, ten cień pięknie je podkreśla
![]() Podoba mi się prezentacja - ukazanie simki w jej wszystkich obliczach było świetnym pomysłem. Hmm... jedynie nosek jest chyba za szeroki, albo mi się wydaje ;p
![]() |
#105 |
Administrator
|
![]()
W końcu po licznych przebojach z gra mogę doda nową simkę...
Przed Wami Abby - młodsza siostra Vivien. Studiuje informatykę a wieczorami dorabia w barze. Niebiesko - zielone oczy to jej znak rozpoznawczy. ![]() ![]() Jedną z jej pasji jest taniec brzucha. Tutaj podczas próby do Nocy Orientu, która odbyła się w barze. ![]() Kiedyś wracając przez park od siostry do akademika, została napadnięta przez kilku kolesi. Umknęła im, choć ją gonili. Na drodze poślizgnęła się a znikąd pojawił się ktoś, kto wcale nie był przyjacielsko nastawiony... I tak mu odpyskowała! ![]() Gdy nie ma ucieczki... ![]() Bliżsi znajomi nazywają ją małym zadziorem... ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że Abby również Wam się spodoba ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 01.12.2012 - 23:57 |
![]() |
![]() |
#106 |
|
![]()
Czemu ona taka smutna? Buzię ma ładną, ale jakieś takie nieobecne oczy
![]() Prezentacja fajna, ale nie widać z bliska jej twarzy, przez co nie można jej dokładnie ocenić.. Szczerze mówiąc, trochę inaczej wyobrażałam sobie Abby, tzn. z inną fryzurą, bardziej taką sterczącą ![]() ![]() I czemu ten Ronon taki blady i chudy? ![]()
![]() |
#107 | |
Administrator
|
![]()
Być może to wina dwukolorowych tęczówek...
Cytat:
![]() Blady, bo skin się okazał dużo jaśniejszy w grze i jeszcze jaśniejszy na zdjęciach... A chudy, bo zależało mi na stroju z foty przy ścianie.
![]() |
#108 |
|
![]()
no,no,no
![]() ![]() ![]() I wszystkie mają taki pazur, charakterek,podobają mi się strasznie. Najładniejsza Abby, moim zdaniem ![]()
#109 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
No i jestem
![]() Uuuu, niezłe ziółko z tej Abby ![]() ![]() Zastanawiam się tylko, jak powinnam interpelować 5 zdjęcie. Bo wiem, co to za poza i co ona ma wyrażać, ale czy w Twoim zamyśle to nie jest coś zupełnie innego? ;] No i szkoda, że jakoś nie rozwinęłaś tej historii z ucieczką. Wiesz, że ja bym chętnie poczytała... ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#110 |
|
![]()
Piękne oczy, naprawdę ^^ Makijaż jest idealnie dobrany ;p Usta mają właściwie idealny kształt. Żeby nie pisać ciągle ''idealny, idealne'' itp. dam po prostu: 10 ;p
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|