![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
No, ładniusia całkiem, nie podobają mi się tylko usta na pierwszym zdjęciu, ta dolna warga wygląda trochę dziwnie (i to nie jest wina uśmiechu
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
Souris - dziwnie, to znaczy? ;)
Dzisiejsza simka dedykowana aniołkowi ^^ Katie [img]http://i38.************/bv4ic.png[/img] [img]http://i35.************/2cmoy6g.png[/img] Zapraszam do oceniania :) |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
I
D E A L N A Brak mi słow. Bezwarunkowo 10/10. edit. skąd są włosy? (śliczne ![]() Ostatnio edytowane przez Ellie : 10.11.2008 - 16:33 |
![]() |
#105 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję za dedykację , bardzo mi miło !
![]() Trafiłaś tą simką w mój gust , bo mam wyjątkową słabość do blond włosów . ![]() Widać staranność wykonania . Simka ma doskonałe proporcje i oś symetrii . Na frontalnym ujęciu łudząco kojarzy się ze zdjęciem . Ma bardzo rzeczywisty wyraz spojrzenia ! Jest śliczna i jednocześnie zupełnie pozbawiona przejaskrawień w rysach twarzy i makijażu ! Ponadto bezbłędnie użyłaś palety barw do wykreowania jej urody . Jestem bezkrytyczna , ale nie bez powodu - simka jest naprawdę " dobrej jakości " ! ![]() ( Jest moją faworytką razem z Vanessą ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
Bardzo wam dziękuję :)
Ellie, włosy są płatne, od Rose ^^' aniołku - no proszę, ale mi się udało ;) Ktoś jeszcze oceni? ^^ |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
Ko-cham-ją! Jest świetna. Taka delikatna i realistyczna. Piękne usta i bardzo dobrze dobrany kolor oczu
![]() |
![]() |
#108 |
Reputacja: 10
|
![]()
Swietna jest, ale ubranie mi niestety nie pasuje, takie hmmm...dretwe? 10
|
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
simka b. ładna jedyne co mi się w niej nie podoba to nos taki trochę kartoflany ale genaralnie super simka 9,5/10
najpiękniejsze w niej OCZY ! |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
cud miód i orzeszki :> !
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|