![]() |
#101 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Reputacja: 7
|
![]()
To całkiem dobry pomysł z tą stroną. A co powiesz na to by połączyć swoje siły z kilkoma artystami z forum np. Louisie, Angie czy Simką2 i wtedy założyć wielką wytwórnie simów ?
*-* Co do Alexa - jest świetny. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Rewelacja. A i jeszcze takie małe zapytanie: Jaką karte graficzną posiadasz ? |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
Alex-ładny.świetny
Dasz do pobrania. |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
Gdy zobaczyłam imię, przez chwilę miałam nadzieję, że zobaczę jakiegoś łyżwiarza w obcisłym cekinowym stroju xD Mimo tego, że jestem trochę zawiedziona to i tak jestem porażona realizmem Axla.
Pomysł ze stroną fajny, tylko beze mnie. W osobnym temacie moje simy się jeszcze jakoś trzymają, ale jakby je zestawić z postaciami figi, to zupełnie by "zniknęły" i nikt nie zwracałby na nie uwagi ;) Zresztą ja się na sprawach technicznych zupełnie nie znam ^^' |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
Świetny jest : ))
Bardzo udany - a pomysł ze stronką super : )) |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
Tobie również życzę Wesołych Świąt oraz równie udanych projektów w nadchodzącym roku
![]() Axel Zadziorny, nieco bandycki wygląd łagodzą piękne zielone, kocie oczy, które sprawiają, że jest równie intrygujący co niegrzeczny ![]() |
![]() |
#107 |
Reputacja: 10
|
![]()
Realizm to wielki atut Twoich prezentacji .
![]() Axel jest świetnie wykreowanym simem , choć wolę nieco grzeczniejszą urodę np. Bruno . ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Reputacja: 11
|
![]()
NVIDIA GeForce 9600M GT (w laptopie). Do simsów 2 wystarcza, powinna też ładnie obsłużyć Trójkę.
Louise, Twoje simki są bardzo ładne, nie doceniasz się ![]() Wracając do tematu strony... akurat już nie długo wychodzi TS3, nie wiem jak i czy się odnajdę w tworzeniu postaci do tej gry. Strona wymaga też poświęcania czasu jak już wspomniałam. Jeszcze nie wiem czy się w to "pakować" ![]() Dzięki za ocenienie sima, może skomentujecie jeszcze jednego? Mi się nie podoba, ciekawa jestem czy słusznie ![]() Roger ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
B. realistyczny, fajny. Chociaż nie mój typ. Fryzura mu ciut nie pasuje. Mówiąc szczerze, to pasemko jest obleśne. <przepraszazaszczerośćdobólu>
|
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
Roger ma ładną twarz i ogólnie prezentuje się nieźle (nie wspominając już o tym, że wykonanie bez zarzutu) ale mi też nie odpowiada jego fryzura. Ogólnie bardziej by mi się widział w czarnych włosach. Ale może jest fryzjerem i eksperymentuje na sobie?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|