![]() |
#101 |
Reputacja: 10
|
![]()
A czy przez "czarodziejska skórę" mam rozumieć ta zieloną? Jeśli tak, to zielona skóra jest tylko wtedy, gdy Twój sim jest strasznie złą wiedźmą. Jeśli masz dobrą lub neutralna wiedźmę skóra będzie normalna z tego, co pamiętam.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
ja nie żałuję: bloki,magia,łóżko chowaane. 2 słowa dodatek super
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
Nie wiem co wybrać dodatek OŻ czy WB, wymieńcie kilka plusów i minusów tej gry, przeczytałam cały temat i ciągle nie mogę się zdecydować.
|
![]() |
![]() |
#104 |
|
![]()
Polecam OŻ.
OŻ : + apartamenty magia dużo nowych ciuchów, mebli i możliwości - ni ma ^^ WB +możliwość prowadzenia własnego biznesu nowe ciuchy i elementy można robić różne rzeczy na maszynie ( wiązanki, zabawki, roboty) -czasami łatwo się nudzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
hmm, ja bym kupiła dla siebie WB. lubię taką strategie, budowanie przedsiębiorstwa itp.
ale mogę sobie wybrać tylko jeden dodatek.. a jak sądzicie, Czas Wolny jest lepszy od OŻ? |
![]() |
![]() |
#106 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Moim zdaniem to Czas Wolny jest dużo gorszy od Osiedlowego Życia.
Fajne jest mieszkanie na Osiedlach ![]() Ale tak naprawdę to zależy co dla Ciebie jest ważne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
Ja mam CW no i jest kilka fajnych obiektów itp. , ale o hobby trzeba ciągle dbać i robi się monotonne.
Ponawiam pprośbę: Nie wiem co wybrać dodatek OŻ czy WB, wymieńcie kilka plusów i minusów tej gry, przeczytałam cały temat i ciągle nie mogę się zdecydować. |
![]() |
![]() |
#108 |
|
![]()
Hmm.. Mam pytanie.
Czy Simowie mogą chodzić od tak po mieście? Tzn. przewijam ekran i klikam np. na pobliską kawiarnie żeby sim tam wszedł i sim poprostu przechodzi na drugą stronę, czy jest taki neibieski ekran znaczący że się ładuję? Bo na wielu filmikach widziałam jak simy poprostu sobie chodzą po całym mieście a nie po wyznaczonej parceli ![]() EDIT; I czy czarownica może normalnie mieszkać w bloku, nosić normalne fryzury i stroje, i chodzić do zwykłej pracy? ![]() Ostatnio edytowane przez Nieznajoma : 25.07.2010 - 20:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
1. To nie ta gra
![]() 2. A dlaczego nie mogłaby? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
|
![]()
Oh, no to szkoda O.o..
Bo kilka osób mi już wmawiało że simowie będą mogli chodzić od tak sobie po mieście ![]() ![]() A mam pytanie jedno jeszcze. Jak się złoży to składane łózko to wygląda tak hm.. nie zbyt ładnie, tak jak na tych wszystkich fotach? Czy można tam powiesić kilka obrazków, żeby to jakoś wyglądało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|