![]() |
#102 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
Słodka Ślicznotka-To co napisała a$$iulka23
a$$iulka23-Tak zmieniłem....ok postaram się za niedługo wstawic nowy odcinek...ale narazie zapraszam do Avatar:Legenda Aanga |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jakoś nie widzę poprawy od ostatniego odcinka. Zainteresowała mnie jednak postać Lily... (dlaczego, myślę, że wiadomo) I moje pytanie: czy ta Twoja Lily ma ciemnoniebieskie oczy? ;] 5,5/10 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
Liv-Z tym domem to pomyłka...Detektyw sprowadził 4 staruszki do ogrodu (no przecież nie uciekną mu)...Tak, Lily ma ciemnoniebieskie, a co??
|
![]() |
![]() |
#107 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Heh- Ty nie wiesz, czemu ja się tego tak czepiam
![]() Też mam swoje FS, którego główną bohaterką jest Lily, a wygląda ona tak: http://img258.imageshack.us/my.php?i...960a261cd4.jpg ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 20.04.2009 - 16:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Guest
|
![]()
Liv-ALE ZRZUT!!....Haha nawet nie zauważyłem
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co mi tu nie pasuje... to fs jest jakieś pogmatwane, nie ma ładu ni składu, może dlatego, że wszystko zdecydowanie za szybko się dzieje. Nie potrafisz, albo Ci się nie chce dopracować tekstu pod względem opisu i przedstawienia uczyć bohaterów.
Ocena: 5/10 Jest słabiej niż było, ale to dlatego, że na początku myślałam, że się poprawisz, a tu nadal nie jest za dobrze... ALE TO NIE ZNACZY, ŻE Z TEGO NIE MOŻE WYJŚĆ JUŻ NIC DOBREGO Oczywiscie nadal uważam, że główna bohaterka jest lepiej kreowna przez Ciebie niż w serialu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Zacznę od poprawiania błędów:
Cytat:
6/10 ![]() |