![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
hej, kupiłam kodem sarkofagi ale nie wychodzą z nich mumie... jak zrobiś żeby sarkofag nie był pusty. chce zrobic zdięcie jak sim błaga sfinksa a nie moge bo zwiedziłam juz wszystkie sarkofagi i juz nie ma w nich mumii... pomocy
|
![]() |
![]() |
#103 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Włączasz kod testingcheatsenabled true, wchodzisz w tryb kupowania/budowania i z wciśniętym shiftem/ctrl (nie pamiętam dokładnie) i wybierasz odpowiednią opcję. Nie pamiętam co to była za opcja, ale zapewne ją znajdziesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Guest
|
![]() Cytat:
*Mogłem coś pokręcić w kolejności, więc jeszcze to dokładniej sprawdzę. |
|
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
dziękuję bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
Ja spotkałam parę mumii i parę mnie pobiło, a parę ja pobiłam. Ale żadna nie chce rzucać na mnie klątwy, a szkoda, bo nie mogę wypełnić misji, w której mam dać się przekląć ...
|
![]() |
![]() |
#107 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja miałam przygodę w Chinach (z Dong Huo), i miałam pokonać jego mumię. Kiedy tylko zaączyłam pół przełączników, jekaś niecierpliwa mumia wyszłą z sarkofagu (pierwszego od góry), i sprała moją Simke Kelly na kwaśne jabłko. Potem włączyłam już wszystkie przełączniki, i wyszły dwie mumie, w tym Dong Huo. Jak tylko wyszedł, dostałam informację, że "Pojedynek był bardzo ciężki", choć się z nim nie biłam. Potem Kelly zwaiłą za pomocą pyłu ucieczkowego i zaśmiała się Dong Huo w twarz ( raczej to, co mu z niej zostało)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Guest
|
![]()
NIENAWIDZĘ MUMII!!!
Ale...raz kodami wypuściłem NA RAZ z 30 mumii z sarkofagów. |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
Na mnie raz rzuciła klątwę xD
Błagałam Sfinksa chyba z 1ooo razy i w końcu zdjął hahahahah xD |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
Nastrójnik z klątwą można usunąć.
1.Wciskamy CNTRL+SHIFT+C. 2.W konsolę kodów wpisujemy testingcheatsenabled true 3.Klikamy na nastrójnik z wciśniętymi CNTRL i SHIFT. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|