|
|
#101 |
|
Guest
|
Simka jest śliczna, cholernie uwielbiam taki płomienisty kolor włosów, za to duży plus
Stylizacja też chyba bardzo fajna (bo ja się na tym znam, huehuehueh), sposób prezentacji może być.Reasumując, Neferet jak najbardziej udana, przynajmniej w moim mniemaniu
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Reputacja: 14
|
Nie sądziłem, że kiedykolwiek sięgnę tego poziomu, ale... JAKA SŁODKAAAAAAAAAAA!
Po prostu gienjusz, nic dodać, nic ująć ![]() Moja ocena: nieskończoność/10. |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Reputacja: 10
|
Urocza i prześliczna :3
nie potrafię nic więcej napisać na jej temat >D 10/10 chciałabym wiedzieć co robisz ze zdjęciami, bo są tak rozświetlone, że nie da się patrzeć i kolory wydają się "blade". Ogółem dziwny efekt >D
|
|
|
|
#104 |
|
|
Einarr, Pukami, Yuki, Nesyetta, Stephenowa, Marl.89, Catti, vigero, chrupku, Schicksal dziękuje
Robiłam tych aniołów dawno i zapomniałam zrobić zdjęcie z CAS'a. @Shannonku, przerabiam je w photoshopie, to jest akurat kwestia gustu, bo lubię takie zdjęcia i ogółem przeważnie używam bladych skinów. >D Ivy & Gabriel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 11.01.2012 - 18:05 |
|
|
|
|
|
#105 |
|
|
Na niebiosa! Po jaką litość im te skrzydła? Bez nich było by sto razy lepiej. Pasują tylko do kobiety, ale i tak są za wielkie. 9/10.
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
|
Gabriel mi się bardzo podoba
świetnie ci wyszedł *.*na Ivę miło się patrzy, ale nie podoba mi się za bardzo z twarzy ma żabie usta i za ciemne brwi, nie pasują do jej delikatnej osoby prezentacja jak zawsze cudowna
|
|
|
|
#108 |
|
|
Ivy- oczy mi się średnio podobają, strój bossski. Fryzura, pozy, twarz- wszystko inne śliczne. 9/10
Gabriel- pięknota!! Wszystko ślicznie współgra. Zazdroszczę umiejętności tworzenia facetów. 10/10 |
|
|
|
|
|
#109 |
|
|
Ivy - ma na imię BLUSZCZ co daje jej +10000 do lansu, a tak to nie podoba mi się. ma straszne soczewki, i ogólnie kształt twarzy jest taki sobie. Skrzydła i ubrania wyglądają okropnie plastikowo i sztucznie. 3/10
Gabriel - jest lepszy. ma super fryzurę, kształt twarzy ok, lecz nie podobają mi się spodnie, a koszulka ujdzie. Skrzydła są bezpotrzebne. 7/10 dziękuję, dobranoc
|
|
|
#110 |
|
Guest
|
Bardzo ładna para. Nie podobają mi się tylko usta Ivy. Są za szerokie. Bardzo ładna prezentacja.
Ivy - 8/10 Gabriel - 10/10 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|