![]() |
#102 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ubranie i fryzura gościa do zmiany xD Faktycznie facet jest jakiś taki mało męski
![]() Dziewczyna natomiast ma jakiś dziwny cień na ustach, który kompletnie psuje dobre wrażenie. No, ale za to ma przepiękne oczka ![]() Przyczepię się jeszcze do brwi Ketana. Są za jasne i mają dziwny kształt. To tyle. Za dziewczynę mogę da ci 7/10, a za faceta 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
|
![]()
Widzę, że ta szminka nie sprawdza się w grze. W CAS'ie wygląda całkiem przyzwoicie, ale już wiem, że nie warto jej używać.
![]() Zresztą może wstawię te zdjęcia, simy wyglądają w CAS'ie inaczej. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
|
![]()
Musisz zmieni tęczówki. Są zbyt błyszczące, a przez to wyglądają, jakby były szklane.
Usta dziewczyny są supcio, tylko ta szminka... no z resztą wiesz. Poza tym podoba mi się nos faceta ^__^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Reputacja: 11
|
![]()
W obydwóch Simach nie podobają mi się oczy. Są takie zamglone, przez co Sim wygląda na zmęczonego. Dziewczyna jest całkiem ładna, ale chłopak przypomina mi płeć żeńską xD
Ogólnie bardzo ładne Simy, tylko gdyby te oczka... ![]() Pierwsza: 7/10 Drugi: 6/10
![]() |
#106 |
|
![]()
Ha ha! Jasne, zmienię to wszystko jak tylko się da, tyle tylko, że moje ulubione oczy się zepsuły i musiałam użyć innych.
![]() Co do faceta - Oliwwko, masz rację. Powinnam dodać mu jakiś zarost, czy coś. Zresztą widocznie jestem beznadziejna w ich tworzeniu. ![]() Dziękuję laseczki za komentarze. ^__^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Reputacja: 11
|
![]() Pozwolę sobie napisać co nieco.
![]() Nie lubię Simów z TS3. Powiedziałabym nawet, że wręcz ich nie znoszę. Są odrzucające i nigdy się do nich nie przekonam. Wykrzesać coś ładnego z tych postaci jest dla mnie niemożliwością, aczkolwiek dwa albo trzy razy widziałam coś, co mi się naprawdę spodobało i uważam to za prawdziwy talent autora. Przeglądałam Twój temat od końca. I muszę powiedzieć, że naprawdę widać, jak się w tym tworzeniu Simów wprawiasz, bo te ostatnie postaci już ledwo co te paszczaki z TS3 przypominają. ![]() Generalnie nie oceniam Simów w tym dziale, bo, jak wspomniałam, nie podobają mi się i każda moja ocena byłaby pewnie negatywna, a po co robić kwasy i przykrość autorowi. Wspominałam też w innym miejscu, że nie lubię Azjatów. U Ciebie jednak tak mnie naszło na komentarz... ![]() ![]() Mam tylko jedno zastrzeżenie do ostatniej Simki. O ile w prezentacji wygląda ok, tak w CAS'ie wyszła strasznie niekorzystnie. Przyglądałam się jej jakiś czas i doszłam do wniosku, ze to wina tej fryzury, strasznie zniekształca jej głowę. Grzywka (w zasadzie to cała ta górna część) jest zbyt wydłużona, przez co jej czoło wygląda na nienaturalnie wysokie i zniekształcone. Oczy też zbyt szkliste, prawie nie widać białek i to sprawia, że są trochę dziwne. Poza tym wszystko jest w porządku. Baw się dalej swoimi laleczkami, twórz kolejne, bo bardzo dobrze Ci to wychodzi. Ja będę do Ciebie zaglądać. Pozdrawiam. ![]() edit: Ach, oceny ![]() Lanai - 7/10 Ketan - 8/10. Ostatnio edytowane przez Malin : 25.02.2012 - 18:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
|
![]()
Gdyby dzieweczka miała inny fryz (ten robi jej megaśną głowę) to byłaby całkiem całkiem.
No i... ja tam w kolesiu nie widzę nic kobiecego, podoba mi się, a przynajmniej bardziej niż laleczka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
|
![]()
Aj, ale mi się miło zrobiło. Dziękuję za komentarze noeemi i Vipero. Cieszę się, że komuś podobają się moje simy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
|
![]()
Dobra... poprawiam się, w CAS'ie simka wygląda o niebo lepiej.
![]() ![]() A sim nadal mi się nie podoba.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|