|  21.10.2012, 13:41 | #102 | 
| Zarejestrowany: 01.01.2012 Skąd: łódź na bezkresnym oceanie Płeć: KobietaPostów: 165 Reputacja: 10 |  Odp: By... me ;) 

Łucja jest śliczna( rudzielec   ) i nie mam się do czego przyczepić... natomiast Idalia... nie podoba mi się niestety. Jeżeli na końcu nos jest szeroki, to nie powinien być taki wąski u góry. No chyba, że to wina jakiejś maski. Do tego usta mi się nie podobają, kąciki są jak dla mnie trochę za bardzo w dół... no i fryzura, jakby ją prąd kopnął... ma natomiast bardzo ładną bluzkę i ciekawe oczy. Dałabym jej jeszcze inne brwi, ale to już taki drobiazg, bo przeszkadza mi głównie ten nos i usta. 
				__________________  | 
|   | 
|  22.10.2012, 14:58 | #103 | 
| Zarejestrowany: 31.03.2010 Skąd: Z siedziby Fantastycznej Czwórki. Wiek: 15 Płeć: KobietaPostów: 2,224 Reputacja: 10 |  Odp: By... me ;) 

KOCHAM IDALIĘ!!!! *.*  jest boska, normalnie ubóstwiam tę simkę  no i ta meeeega fryzura... długo szukałam takich włosów dla mojej jednej murzynki, ale nie znalazłam :< Łucja też jest śliczna, wiadome, jak rude włosy, to musi być śliczna  Podobają mi się obydwie simki, ale Idalia jest po prostu... OMG!   chętnie bym ją pobrała... plisplisplisplisplisplisplisplisplisplis <błaga na kolanach> DAJ JĄ DO POBRANIA PROOOSZE...   
				__________________ Mój profil na WATTPAD | 
|   | 
|  24.10.2012, 16:05 | #104 | 
| Moderatorka Emerytka Zarejestrowany: 12.12.2007 Skąd: Million miles away Płeć: KobietaPostów: 5,673 Reputacja: 53 |  Odp: By... me ;) 

Lol, czemu ja jeszcze nie oceniłam Twoich nowych simek?!   U obu pan przesadziłaś z różem (pomarańczem?  na policzkach. Gdyby był łagodniejszy, bardziej pod kolor karnacji, wyszłoby naturalnie, ale jednak z akcentem. A teraz coś niecoś o każdej z osobna: Łucja - kolor brwi nie zgadza się z kolorem włosów. Dałabym ciemniejszą szminkę. Poza tym wszystko gra  No i należą Ci się wielkie brawa za śliczną twarz tej simki :> Stworzyłaś efekt dziewczyny niewinnej i uroczej, ale chyba potrafiącej pokazać pazur kiedy trzeba  Idalia - ładne imię  U niej w zasadzie podoba mi się wszystko prócz pomadki. Bardzo ciekawa fryzura  Ogólnie simka bardzo fajnie i oryginalnie wystylizowana  Poza tym, że pan Manson pojawia się o dwa razy za dużo, prezentacja bardzo udana  Ogółem (wszak simki są jakby nierozłączne tym razem  oceniam na 8,5/10 ;] | 
|   | 
|  25.11.2012, 18:34 | #105 | ||
| Zarejestrowany: 09.12.2008 Skąd: moje własne Idaho Płeć: KobietaPostów: 1,035 Reputacja: 11 |  Odp: By... me ;) Cytat: 
  Ogólnie przesadzone, często dziwne nosy jak dla mnie wyglądają uroczo i sprawiają, ze twarz nabiera jakiegoś wyrazu, trochę oryginalności. Zbyt wiele mam proporcjonalnych, "idealnych" simów, chciałam trochę zaszaleć i zróżnicować otoczenie  Usta to wyłącznie wina błyszczyku, po nałożeniu innego wyglądają kompletnie inaczej. Ten akurat mam w Warsztacie od bardzo dawna, ale jeszcze nigdy go nie używałam i chciałam w końcu zobaczyć, jak będzie wyglądał. A włosy... szukałam czegoś szczególnego dla mulatki i znalazłam  Cytat: 
  Często robię jakieś eksperymenty makijażowe, nie trzymam się jednego schematu, że "to pasuje do tego, a tamto do tamtego". Różnie u mnie bywa, może trochę dziwnie, ale lubię te zabawy. Co do brwi, tu akurat rzadko zwracam uwagę na odcienie, w końcu w prawdziwym życiu też nikt nie farbuje włosów pod ich kolor  Wiele lat farbowałam włosy na czerwono, a brwi mam czarne. Mam kuzynkę, naturalną jasną blondynkę , również z czarnymi brwiami. Ja osobiście na to uwagi nie zwracam, no chyba, że za bardzo się to odróżnia  Wszystkim komentującym bardzo dziękuję za opinię, jesteście fantastyczni!  ********************* A teraz wstawiam coś nowego, bo trochę mi się nudziło i zabrałam się za Warsztat. Poza tym, kilka dni temu na nowo zainstalowałam grę, nie mam żadnych starych otoczeń ze swoimi simami, więc potrzeba mi świeżej krwi do okolicy   W taki sposób powstała Jowita, która wraz ze swoim chłopakiem Wiktorem wprowadziła się na podupadające lekko osiedle. Jowita uwielbia tatuaże, głośną muzykę, niezdrowe jedzenie i jazdę na rolkach. Interesuje się ezoteryką i polityką. Wbrew pozorom, wcale nie jest miła - często się denerwuje, kłóci z sąsiadami, nie lubi sprzątać. Uwielbia drażnić swojego faceta, a potem się z nim godzić  No, to tak w skrócie. A teraz fotki: Jowita          Pozdrawiam!  | ||
|   | 
|  25.11.2012, 19:03 | #106 | 
| Zarejestrowany: 31.03.2010 Skąd: Z siedziby Fantastycznej Czwórki. Wiek: 15 Płeć: KobietaPostów: 2,224 Reputacja: 10 |  Odp: By... me ;) 

o w morde!!!   ona jest przeboska, te tatuaże, sukienka i w ogóle wszystko  nie no kopara mi opadła i nie mogę jej pozbierać... o.O kochana, świetna robota, simka jest perfekcyjna! btw. będę Cię na kolanach o te tatuaże/skin błagać...   
				__________________ Mój profil na WATTPAD | 
|   | 
|  25.11.2012, 20:23 | #107 | 
| Zarejestrowany: 07.01.2012 Skąd: Kotlina rozpusty Wiek: 27 Płeć: KobietaPostów: 633 Reputacja: 15 |  Odp: By... me ;) 

Malinko! Masz talent nie tylko do obróbki zdjęć i grafik, ale i tworzenia simów! Ja jednak ocenię trzy ostatnie: Łucja jest na swój sposób urocza, ale (wybacz, że to tak ujmę) ma prosią urodę. Idalia przypadła mi do gustu o wiele bardziej. Coś jest nie tak w jej ustach, ale to tylko szczegół. Podoba mi się jej egzotyczna uroda i wieeeelki fryz. Widać, że z niej lamparcica!  Jowitka to taka rockmanka, o naprawdę kobiecej twarzy, przez którą przemawia słodycz. Jest to chyba najlepsza z Twoich simek, więc podziw. Jest niesamowicie realistyczna i charakterystyczna. Zaprezentujesz nam jej partnera zdjęciowego?  (chyba, że już jego prezentację przeoczyłam) 
				__________________  | 
|   | 
|  25.11.2012, 20:33 | #108 | 
| Zarejestrowany: 01.01.2012 Skąd: łódź na bezkresnym oceanie Płeć: KobietaPostów: 165 Reputacja: 10 |  Odp: By... me ;) 

ONA JEST GENIALNA Taka realistyczna, piękna, oryginalna, piękna, taka z pazurem, piękna, cudowna, piękna... Czy pisałam już, że jest piękna? Po prostu cudo! 
				__________________  | 
|   | 
|  25.11.2012, 21:14 | #109 | 
| Zarejestrowany: 26.08.2011 Skąd: BP Płeć: MężczyznaPostów: 247 Reputacja: 10 |  Odp: By... me ;) 

O jaka ładna *-* Tak mi się spodobała, że aż wyszedłem z ukrycia xd Skąd masz te defaultowe skiny?
		 | 
|   | 
|  25.11.2012, 21:16 | #110 | ||
| Zarejestrowany: 09.12.2008 Skąd: moje własne Idaho Płeć: KobietaPostów: 1,035 Reputacja: 11 |  Odp: By... me ;) Cytat: 
 Cytat: 
 Rudzia, Myrtek, Avis - dziękuję! :) edit: @ Kamil - to nie defaulty, to zwykłe skiny. Męski jest na 100% z GoS'u od Pony, a damski będę musiała sprawdzić, bo teraz nie pamiętam. Dzięki za opinię ;) Ostatnio edytowane przez Malin : 25.11.2012 - 21:20 | ||
|   | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |