|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łucja jest śliczna( rudzielec
![]()
#3 |
|
![]()
KOCHAM IDALIĘ!!!! *.*
jest boska, normalnie ubóstwiam tę simkę ![]() no i ta meeeega fryzura... długo szukałam takich włosów dla mojej jednej murzynki, ale nie znalazłam :< Łucja też jest śliczna, wiadome, jak rude włosy, to musi być śliczna ![]() Podobają mi się obydwie simki, ale Idalia jest po prostu... OMG! ![]() chętnie bym ją pobrała... plisplisplisplisplisplisplisplisplisplis <błaga na kolanach> DAJ JĄ DO POBRANIA PROOOSZE... ![]()
![]() |
#4 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Lol, czemu ja jeszcze nie oceniłam Twoich nowych simek?!
![]() U obu pan przesadziłaś z różem (pomarańczem? ![]() A teraz coś niecoś o każdej z osobna: Łucja - kolor brwi nie zgadza się z kolorem włosów. Dałabym ciemniejszą szminkę. Poza tym wszystko gra ![]() ![]() Idalia - ładne imię ![]() ![]() ![]() Poza tym, że pan Manson pojawia się o dwa razy za dużo, prezentacja bardzo udana ![]() Ogółem (wszak simki są jakby nierozłączne tym razem ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszystkim komentującym bardzo dziękuję za opinię, jesteście fantastyczni! ![]() *********************
A teraz wstawiam coś nowego, bo trochę mi się nudziło i zabrałam się za Warsztat. Poza tym, kilka dni temu na nowo zainstalowałam grę, nie mam żadnych starych otoczeń ze swoimi simami, więc potrzeba mi świeżej krwi do okolicy ![]() ![]() Jowita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
o w morde!!!
![]() ![]() nie no kopara mi opadła i nie mogę jej pozbierać... o.O kochana, świetna robota, simka jest perfekcyjna! btw. będę Cię na kolanach o te tatuaże/skin błagać... ![]()
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
Malinko!
Masz talent nie tylko do obróbki zdjęć i grafik, ale i tworzenia simów! Ja jednak ocenię trzy ostatnie: Łucja jest na swój sposób urocza, ale (wybacz, że to tak ujmę) ma prosią urodę. Idalia przypadła mi do gustu o wiele bardziej. Coś jest nie tak w jej ustach, ale to tylko szczegół. Podoba mi się jej egzotyczna uroda i wieeeelki fryz. Widać, że z niej lamparcica! ![]() Jowitka to taka rockmanka, o naprawdę kobiecej twarzy, przez którą przemawia słodycz. Jest to chyba najlepsza z Twoich simek, więc podziw. Jest niesamowicie realistyczna i charakterystyczna. Zaprezentujesz nam jej partnera zdjęciowego? ![]()
#8 |
|
![]()
ONA JEST GENIALNA
Taka realistyczna, piękna, oryginalna, piękna, taka z pazurem, piękna, cudowna, piękna... Czy pisałam już, że jest piękna? Po prostu cudo!
#9 | ||
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Cytat:
Rudzia, Myrtek, Avis - dziękuję! :) edit: @ Kamil - to nie defaulty, to zwykłe skiny. Męski jest na 100% z GoS'u od Pony, a damski będę musiała sprawdzić, bo teraz nie pamiętam. Dzięki za opinię ;) Ostatnio edytowane przez Malin : 25.11.2012 - 20:20 |
||
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
O jaka ładna *-* Tak mi się spodobała, że aż wyszedłem z ukrycia xd Skąd masz te defaultowe skiny?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|