Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.10.2012, 18:14   #1
Diana
Moderator

Reputacja: 46
Domyślnie Odp: By... me ;)

Wszystkie twoje simki są piękne
Olivia była super, Vanja z resztą też. Realistyczne bardzo, wstawiaj więcej

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.10.2012, 12:41   #2
Avis

Reputacja: 10

Łucja jest śliczna( rudzielec ) i nie mam się do czego przyczepić... natomiast Idalia... nie podoba mi się niestety. Jeżeli na końcu nos jest szeroki, to nie powinien być taki wąski u góry. No chyba, że to wina jakiejś maski. Do tego usta mi się nie podobają, kąciki są jak dla mnie trochę za bardzo w dół... no i fryzura, jakby ją prąd kopnął... ma natomiast bardzo ładną bluzkę i ciekawe oczy. Dałabym jej jeszcze inne brwi, ale to już taki drobiazg, bo przeszkadza mi głównie ten nos i usta.
stare 22.10.2012, 13:58   #3
rudzielec

KOCHAM IDALIĘ!!!! *.*
jest boska, normalnie ubóstwiam tę simkę
no i ta meeeega fryzura... długo szukałam takich włosów dla mojej jednej murzynki, ale nie znalazłam :<
Łucja też jest śliczna, wiadome, jak rude włosy, to musi być śliczna
Podobają mi się obydwie simki, ale Idalia jest po prostu... OMG!
chętnie bym ją pobrała...
plisplisplisplisplisplisplisplisplisplis <błaga na kolanach> DAJ JĄ DO POBRANIA PROOOSZE...
stare 24.10.2012, 15:05   #4
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53

Lol, czemu ja jeszcze nie oceniłam Twoich nowych simek?!

U obu pan przesadziłaś z różem (pomarańczem? na policzkach. Gdyby był łagodniejszy, bardziej pod kolor karnacji, wyszłoby naturalnie, ale jednak z akcentem.
A teraz coś niecoś o każdej z osobna:
Łucja - kolor brwi nie zgadza się z kolorem włosów. Dałabym ciemniejszą szminkę. Poza tym wszystko gra No i należą Ci się wielkie brawa za śliczną twarz tej simki :> Stworzyłaś efekt dziewczyny niewinnej i uroczej, ale chyba potrafiącej pokazać pazur kiedy trzeba
Idalia - ładne imię U niej w zasadzie podoba mi się wszystko prócz pomadki. Bardzo ciekawa fryzura Ogólnie simka bardzo fajnie i oryginalnie wystylizowana

Poza tym, że pan Manson pojawia się o dwa razy za dużo, prezentacja bardzo udana

Ogółem (wszak simki są jakby nierozłączne tym razem oceniam na 8,5/10 ;]
Liv jest offline  
stare 25.11.2012, 17:34   #5
Malin

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał Avis
Jeżeli na końcu nos jest szeroki, to nie powinien być taki wąski u góry. No chyba, że to wina jakiejś maski. Do tego usta mi się nie podobają, kąciki są jak dla mnie trochę za bardzo w dół... no i fryzura, jakby ją prąd kopnął...
Ten nos to nie wina masek, tylko taki mój styl, który od jakiegoś czasu mi się podoba. Ogólnie przesadzone, często dziwne nosy jak dla mnie wyglądają uroczo i sprawiają, ze twarz nabiera jakiegoś wyrazu, trochę oryginalności. Zbyt wiele mam proporcjonalnych, "idealnych" simów, chciałam trochę zaszaleć i zróżnicować otoczenie Usta to wyłącznie wina błyszczyku, po nałożeniu innego wyglądają kompletnie inaczej. Ten akurat mam w Warsztacie od bardzo dawna, ale jeszcze nigdy go nie używałam i chciałam w końcu zobaczyć, jak będzie wyglądał. A włosy... szukałam czegoś szczególnego dla mulatki i znalazłam

Cytat:
Napisał Liv
U obu pan przesadziłaś z różem (pomarańczem? ) na policzkach. (...) kolor brwi nie zgadza się z kolorem włosów. Dałabym ciemniejszą szminkę.
Wszystko jest kwestią gustu Często robię jakieś eksperymenty makijażowe, nie trzymam się jednego schematu, że "to pasuje do tego, a tamto do tamtego". Różnie u mnie bywa, może trochę dziwnie, ale lubię te zabawy. Co do brwi, tu akurat rzadko zwracam uwagę na odcienie, w końcu w prawdziwym życiu też nikt nie farbuje włosów pod ich kolor Wiele lat farbowałam włosy na czerwono, a brwi mam czarne. Mam kuzynkę, naturalną jasną blondynkę , również z czarnymi brwiami. Ja osobiście na to uwagi nie zwracam, no chyba, że za bardzo się to odróżnia

Wszystkim komentującym bardzo dziękuję za opinię, jesteście fantastyczni!

A teraz wstawiam coś nowego, bo trochę mi się nudziło i zabrałam się za Warsztat. Poza tym, kilka dni temu na nowo zainstalowałam grę, nie mam żadnych starych otoczeń ze swoimi simami, więc potrzeba mi świeżej krwi do okolicy W taki sposób powstała Jowita, która wraz ze swoim chłopakiem Wiktorem wprowadziła się na podupadające lekko osiedle. Jowita uwielbia tatuaże, głośną muzykę, niezdrowe jedzenie i jazdę na rolkach. Interesuje się ezoteryką i polityką. Wbrew pozorom, wcale nie jest miła - często się denerwuje, kłóci z sąsiadami, nie lubi sprzątać. Uwielbia drażnić swojego faceta, a potem się z nim godzić No, to tak w skrócie. A teraz fotki:

Jowita

Pozdrawiam!
Malin jest offline  
stare 25.11.2012, 18:03   #6
rudzielec

o w morde!!! ona jest przeboska, te tatuaże, sukienka i w ogóle wszystko
nie no kopara mi opadła i nie mogę jej pozbierać... o.O
kochana, świetna robota, simka jest perfekcyjna!
btw. będę Cię na kolanach o te tatuaże/skin błagać...
stare 25.11.2012, 19:23   #7
Myrtek

Reputacja: 15

Malinko!
Masz talent nie tylko do obróbki zdjęć i grafik, ale i tworzenia simów!

Ja jednak ocenię trzy ostatnie:
Łucja jest na swój sposób urocza, ale (wybacz, że to tak ujmę) ma prosią urodę.
Idalia przypadła mi do gustu o wiele bardziej. Coś jest nie tak w jej ustach, ale to tylko szczegół. Podoba mi się jej egzotyczna uroda i wieeeelki fryz. Widać, że z niej lamparcica!
Jowitka to taka rockmanka, o naprawdę kobiecej twarzy, przez którą przemawia słodycz. Jest to chyba najlepsza z Twoich simek, więc podziw. Jest niesamowicie realistyczna i charakterystyczna. Zaprezentujesz nam jej partnera zdjęciowego? (chyba, że już jego prezentację przeoczyłam)
stare 25.11.2012, 19:33   #8
Avis

ONA JEST GENIALNA
Taka realistyczna, piękna, oryginalna, piękna, taka z pazurem, piękna, cudowna, piękna... Czy pisałam już, że jest piękna?
Po prostu cudo!
stare 25.11.2012, 20:16   #9
Malin

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał Rudzia
btw. będę Cię na kolanach o te tatuaże/skin błagać...
Haha, nie trzeba tak od razu na kolana :D To jest skin, jutro zerknę i Ci powiem, skąd go mam, ale to na privie :>

Cytat:
Napisał Myrtek
Zaprezentujesz nam jej partnera zdjęciowego? (chyba, że już jego prezentację przeoczyłam)
Nie przeoczyłaś, Wiktor też powstał dopiero dziś :) W wielkim skrócie - obecnie pracuje jako grotołaz i kocha swoją pracę. Ma bzika na punkcie dobrej kondycji, dlatego cały czas trzaska na skakance ;) Tutaj jedna fotka z treningu ;) (tak, tak, w domu skromnie, ale niedawno się wprowadzili i dopiero powoli urządzają :> ) Poza tym nienawidzi swojego sąsiada, emeryta Edka, z którym ciągle się kłóci, a czasem dochodzi wręcz do rękoczynów. Edek załatwił mu większy czynsz ;/

Rudzia, Myrtek, Avis - dziękuję! :)

edit:

@ Kamil - to nie defaulty, to zwykłe skiny. Męski jest na 100% z GoS'u od Pony, a damski będę musiała sprawdzić, bo teraz nie pamiętam. Dzięki za opinię ;)

Ostatnio edytowane przez Malin : 25.11.2012 - 20:20
Malin jest offline  
stare 25.11.2012, 20:14   #10
Kamil

O jaka ładna *-* Tak mi się spodobała, że aż wyszedłem z ukrycia xd Skąd masz te defaultowe skiny?
Kamil jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości)

Zasady Postowania