![]() |
#101 |
Reputacja: 10
|
![]()
Christine - z bliska wygląda bardzo fajnie, natomiast z daleka bardzo nieprzyjaźnie
![]() Nikka - nie podoba mi się kształt jej twarzy, ale faktycznie widać, że jest zimna ![]() Nicole - jest bardzo ładna. Podoba mi się. Charlene - fajna jest. B ardzo podoba mi się jej ubranie ![]() Arlene - juz gdzieś kiedyś pisałam, że ciężko ocenia mi się wampiry, więc o tej wampirce się nie wypowiem ![]() Elene - szkoda, że nie ma zblizenia twarzy - trudno ocenić jej urodę. Natalie - fajna. Przypomina mi Sabinę z "Pierwszej miłości" ![]() Janel - przypomina mi moją koleżankę ![]() ![]() Kellie - jest bardzo ładna. Ma świetną fryzurkę ![]() Natasha - podobna do Natalie. Cathleen - fajna, taka naturalna. Elaine - wygląda jakby miała się rozpłakać ![]() Bezimienna - taka sobie. Lily - ma za duży nosek, a tak to jest nawet, nawet ![]() Rosaline - nawet fajna. Judith - podoba mi się. Jest taka naturalna i ma fajne ciuszki ![]() Nancy - jest śliczna po prostu! ![]() Amber - w CASie fajnie wygląda, ale w sesji nie zdobyła mojej sympatii. Laileni - taka sobie. Naomi - nie powala, ale jest ładna. Casie - wygląda naturalnie. Wydaje się być nieśmiała ![]() Julianne - nie podoba mi się - ma strasznie rozlazły nos. Wygląda jak Buka ![]() Deanna - ta simka również mi się nie podoba. Lorena - nie jest zła, ale lepiej wyglądałaby z mniejszym nosem. Corrine - nie jest ładna. Vivien - jakoś nie przypadła mi do gustu. Yasmin - też mi się nie podoba. Katie - ładna. Ma fajną fruzurkę ![]() Danica - jedna z Twoich ładniejszych simek. Piękny kolor włosów ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
|
![]()
Dziękuję za komentarze, bardzo dużo dla mnie znaczą i dodają mi motywacji.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#103 |
|
![]()
Podoba mi się delikatna uroda Kyle, taki typowy rudzielec z jasną karnacją. Natomiast wydaje mi się, że za szeroko rozstawiłaś jej oczy i przez to wygląda nieco dziwnie, poza tym w stosunku do wielkości głowy oczy wyglądają na za małe.
Natomiast ma bardzo ładny kształt nosa i ust. Brakuje mi tylko wyraźniejszych piegów, bo jestem ich fanką. ![]() Ogółem całkiem niezła Simka. ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Reputacja: 39
|
![]()
Kyle ma... hm, trochę za dużą twarz, bo gdyby miała ją drobniejszą wyglądałaby o niebo lepiej. Oczy są rozstawione za szeroko, usta są ładne, ale położone trochę za wysoko. Nos jest ok, stylizacja też.
Ogólnie rzecz biorąc Kyle mnie nie powaliła.
![]() |
#105 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
|
![]()
Rzeczywiście małe oczy, ale poza tym simka bardzo sympatyczna. Ma taką miłą buzię
![]() 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
|
![]()
Dziękuje za komentarze.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#108 |
|
![]()
No muszę przyznać, że simka ci wyszła. wygląda na taką słodką i sympatyczną. Podobają mi się jej usta. Zresztą ogólnie całość jest świetna! Ma bardzo ładną fryzurę. strój też jest w porządku.
Do prezentacji też nic nie mam, ładne widoczki na ostatnich zdjęciach ![]() ![]() Dałabym jej 9,5/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Reputacja: 14
|
![]()
Śliczne brwi, usta i skin. 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
|
![]()
No Melodie jest po prostu cudna! *.* Podoba mi się kształt szczęki, bardzo taki lubię.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|