![]() |
#101 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hahahahaha ten gosc jest swietny! Nie wiem czemu ale kojarzy mi sie z ksieciem Harrym gdyby nie te loki i kolor wlosow, takie bylo moje pierwsze skojarzenie jak go zobaczylam
Wyszedl ci wysmienicie! Gratulacje! pozdrowionka mile cmok
|
![]() |
#102 |
|
![]()
Martha całkowicie mnie zauroczyła. Te jakby zaczarowane oczka, nieidealny nos i w ogóle te rysy twarzy mnie zachwycają. Jest piękna na swój własny sposób i to właśnie jest cudowne. 10/10 dla Simki i wyrazy uznania dla autora
![]() Arjen jest świetny. Sprawia wrażenie pomocnego Sima z sąsiedztwa, ale w którym mieszczą się wielkie ambicje. 10/10 leci dla niego. ( i te urocze loczki ![]() Ostatnio edytowane przez carineesz : 12.08.2013 - 21:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
|
![]()
Martha jest pkękna
![]() Arjena nie mam ochoty oceniać XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
|
![]()
Wróciłam z wakacji, nie do końca wypoczęta, ale mam nowe inspiracje, nowych simów.
Dzisiaj przedstawiam Siv Lundgren - młodą producentkę muzyczną, przy okazji piosenkarkę ze Szwecji. Jeśli ktoś chce posłuchać muzyki podobnej do tej, jaką tworzy Siv - posłuchaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
|
![]()
Twoi simowie są niezwykli
![]() ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
|
![]()
DLACZEGO ROBISZ TAKIE MAŁE OCZY?!
![]() Śliczne dołeczki :0 Całkiem, całkiem ![]() EDIT: Co to za skin? ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
|
![]()
O kurczę - te dołeczki są perfekcyjne
![]() Naprawdę trudno do czegokolwiek się przyczepić, bo ta simka jest inna niż wszystkie, bardzo realistyczna. Strasznie podoba mi się ta druga fryzura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
|
![]() ![]() Ona jest piękna! *o* Te dołeczki, te oczy, te spojrzenie *___* Ma taki piękny uśmiech < 3 Piszę to po raz kolejny, że uwielbiam twoich simów! ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|