|
|
Zobacz wyniki ankiety: 3: Która praca spodoba³a Ci siê najbardziej? | |||
Praca nr 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 14.81% |
Praca nr 2 |
20 | 37.04% |
Praca nr 3 |
20 | 37.04% |
Praca nr 4 |
6 | 11.11% |
G³osuj±cych: 54. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia w±tku | Wygl±d |
![]() |
#101 |
Sk±d: Kotlina rozpusty
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 15
|
![]()
Ja czytam, czasem co¶ nie co¶ skrobnê, ale pa³k± siê przegiê³a.
Ruda, nie ¿e co¶, ale zachowujesz siê jak rozwydrzony bachor. Wiesz dlaczego sporo osób wypomina wiek? Bo jako DORO¦£A osoba, powinna¶ schowaæ swoj± ura¿on± dumê do kieszeni i opierdzielaæ Kenny'ego. Wy zawinili¶cie? Wasz problem. Ach, NO tak. Trzeba sie wy¿yæ na Ginie, bo ma sie na niego focha czy cokolwiek innego. Haha d±¿enie do wygranej? Ka¿dy chce wygraæ, ale widocznie nie tak chorobliwie jak powietrze. To, które miejsce zajmiemy, bardziej wodzie (jak to mówimy na ¦l±sku) "Wisi, dyndo i powiewo, ale OK. Rudzielec - CHAMSKO odwracasz kota ogonem. Nie spinaj siê, bo sytuacja jest nieprzyjemna dla ka¿dego z nas. Co Wy chcecie udowodniæ ujawnieniem wyników?! Ja to w sumie mam gdzie¶, ale to by³o PONOÆ anonimowe. Cyrk, jaki¶ g³upi cyrk z NICZEGO. Powinni¶cie opu¶ciæ g³owy i wycofaæ sie z pola bitwy. Dziêkuje za uwagê, takie moje zdanie, ale pewnie i tak zaraz kto¶ to przekreci.
![]() |
#102 |
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
|
![]()
osoby takie jak Myrtek,Meggie zawar³y w 100 procentach,co o tej sprawie w tej chwili my¶le!
przemy¶lcie ich s³owa albo dajcie ju¿ spokój (wybierzcie lepiej to drugie) bo atmosfera jest teraz niezbyt ciekawa przez to ca³e zamieszanie ;/ . |
![]() |
![]() |
#103 |
Sk±d: Ze Szmaragdowego Snu
Reputacja: 19
|
![]()
Co do ujawnienia glosowania to jestem za. I to nie tylko przy tym zadaniu, ale przy ubieglych rowniez. Co prawda glosowanie bylo anonimowe, ale jako, ze uczestnicy maja watpliwosci, mysle ze sa podstawy by to zrobic
![]() SPC, nie wiem czy dobrze to zrozumialem, ale sadzisz, ze Gin spreparowal ta wiadomosc na FB? ![]()
#104 |
Sk±d: Over The Hills And Far Away
Reputacja: 11
|
![]()
@up, na to wygl±da.
Popieram Viperê. B³agam Was, dajmy ju¿ sobie z tym wszystkim spokój. Ka¿dy ucierpia³ na k³ótni w jaki¶ sposób.
![]() |
#105 |
Reputacja: 12
|
![]()
Pffff, nie mo¿ecie wreszcie zamkn±æ tego tematu i daæ temu wszystkiemu ¶wiêty spokój?
![]() |
#106 |
Sk±d: Polska
|
![]()
Hola, hola
![]() Ma³y Screen pewnej dru¿yny.. Kilka osób dosta³o takie co¶. http://i.imgur.com/je5Qe9g.png Oraz wieczorkiem prawdopodobnie wpadnie jeszcze jeszcze jeden Screen, który przedstawia winê szanownego Creatora -.- Ch edit: usunê³am znaczniki, nie rozje¿d¿amy forum ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2013 - 15:47 |
![]() |
![]() |
#107 |
Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.
|
![]()
No ka¿dy ucierpia³ a wszyscy i tak po mnie jedziecie. Tak jakbym ja by³a ta feee a wy najbardziej pokrzywdzeni.
Nie bêdê przepraszaæ po piêædziesi±t razy i nie mam zamiaru przyznawaæ siê do czego¶ co sobie mo¿na nabazgraæ w photoshopie. Zejd¼cie ze mnie, bo wasze hejterstwo przechodzi ju¿ wszelkie granice, znajd¼cie sobie inny obiekt do "torturowania", wszystko ma swoje granice do cholery.
![]() |
#108 |
Naczelny Grafik
Sk±d: Z Niemcami.
Reputacja: 24
|
![]()
Wydaje mi sie, ze ro jest zartobliwie napisan, czyli nie na serjo. ; l
#109 |
|
![]()
ja *******e
incepcja. |
![]() |
![]() |
#110 |
Sk±d: Naddniestrze
|
![]()
Ja te¿ siê muszê wtr±ciæ.
Te k³ótnie niczego nie daj±. Po co siê awanturowaæ o byle g³upotê? Ca³a ta dyskusja jest bez sensu. I nie wiedzia³am, ¿e wolno powietrze nazywaæ "kartonami".
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|