|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eve - jest bardzo ładna. Najbardziej podobają mi się jej oczy
![]() Ariana McCann - moim zdaniem nie jest ładna, ma napompowane usta, masywny nos i zbyt przymrużone oczy. Primrose Green - na pierwszym zdjęciu przypomina Cameron Diaz ![]() Ellie Waller - ta już ma ładny sim - rudej simce pasują takie piegi. Jest bardzo ładna. Laura - kojarzy mi się z Monicą Belluci ![]() Faith - no i znowu ten skin. Szkoda simki, bo jest ładna, ale ten skin... ![]() Annie - bardzo mi się podoba. Jest taka naturalna i dziewczęca. A ciuchy ma bardzo fajne ![]() Alice - nie podoba mi się ze względu na te wyupiaste i zaczerwienione oczy. No i ciuszki pozostawiają wiele do życzenia ![]() Kelly - fajna. W okularach przypomina mi Ewę Franę ![]() ![]() Amelia - śliczna jest. Ma piękne usta, fryzurkę i ten kolor włosów - mrrr ![]() Blue - trudno mi oceniać takie twory ![]() June - fajna jest. Zmieniałbym tylko brwi. Debra - podobna do June, ale nieco brzydsza ![]() Nellie - bardzo mi się pdoba. Nic dodac, nic ująć ![]() Rachel - nie podoba mi się. Jest jakaś taka zagubiona i smutna ![]() Sophie - brzydka jest według mnie. Robi wiecznie tę samą skwaszoną minę ;/ Indigo - zbyt wychudła twarz - chyba tak to mogę okreslić. Nie podoba mi się. Daphne - nie jest zła, ale mnie nie powala ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 39
|
![]()
@Up, Prim i Faith mają po prostu piegi, to nie jest skin
![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Daphne robi dobre wrażenie, faktycznie, ma bardzo ładne oczy, ale stanowczo nie podoba mi się nos. Wydaje się taki bezkształtny, jest za szeroki i mało wydatny. Do tego te dziwne zmarszczki na policzkach...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Nawet, nawet, ma fajne wlosy i ich kolor, dosc niezle ubrana tylko te buty mi nie pasuja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Ojej, okropne te brwi i soczewki! A na ostatnim zdjeciu jej glowa wyglada na za duza. Buty wyszly jak jakies kopyta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
A więc zacznę od Ciebie, dupencjo.
Fioletowa mi się podoba - była taką 'inspiracją' do zrobienia mojej najnowszej Simki, ale gdzieś po drodze zgubiłem szlak ![]() Co do drugiej simki - przepiękne brwi i soczewki! Brwi bym zrobiał jeszcze bardziej grubsze, bardziej krzaczaste ![]() ![]() Szkoda też, że kolejna osoba robi foty na tym tle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
2) Nogi rozmazane przez moje nieumiejętne wykorzystanie GIMPa - po prostu wszystkie krawędzie w grze mi się pikselizują i próbuję to retuszować. Bo zrobiłam ją dość drobnej postawy, a nie mam suwaka na wielkość głowy, więc tak zostało.
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Brwi
![]() Oczy ![]() Usta ![]() Idealna w każdym calu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Eileen jest bardzo ładna, ale zmieniłabym jej oczy na ciemniejsze, bo w tych wygląda trochę dziwnie. Ma piękne usta i skin.
Ostatnio edytowane przez Searle : 25.03.2014 - 17:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|