![]() |
#101 |
Guest
|
![]()
Udało mi się napisać I Odcinek!
![]() ![]() Sam, Crimson i Alice byli niezwykle szczęśliwą, choć biedną rodziną... ![]() Żyło im się dobrze, do czasu... ![]() Aż pewnego dnia Sam wrócił z pracy ze złymi wieściami...Został wylany... ![]() Postanowił poszukać nowej pracy Szukał i szukał... ![]() Aż się załamał... ![]() Po pewnym czasie zaczęło braknąć jedzenia w lodówce... ![]() ![]() Crimson zabrała córkę i pojechały do jej babci... Sam chciał swoją córkę z powrotem, ale z rozprawy wynikło, iż został on pozbawiony praw rodzicielskich... Sam powiedział sobie: „Po co żyć? Lepiej odejdę z hukiem” Wziął ostatnie oszczędności i postanowił dostać się na najwyższy budynek w miecie... ![]() Było go stać tylko i wyłącznie na bilet do muzeum... Pomyślał, więc sobie: „O ile dobrze wiem to Muzeum jest największym budynkiem w mieście” I postanowił skoczyć ![]() Czyżby to koniec? Koniec odcinka I Ania potrafi sobie poradzić ![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
śmiertelna miłość odc.2: nie rozważność
![]() Jan okazał się tajnym agentem FBI i właśnie dzwonił po wsparcie i to jeszcze z telefonu Adama -szukajcie goscia w ciemnych krutkich włosach i z brodą nie będzie trudno go znaleźć jedzie.................................. MONSTER TRAKIEM! ![]() w tym czsie Adam buchnoł brykę nie żyjącego jusz Dankana ![]() Ale adam był sprytniejszy pojechał do najbliszszego AUTO komisu i spszedał MONSTER TRAKA porozmawiał troche ze spszedawcą i pomyślał -miły facet asz żal go zabić ![]() a więc zabarykadował go szafkami i odjechał .............................. ![]() nowym WODZWAGNEM ![]() ale wpołowie drogi do NOWEGO DORKU zatszymoli go agenci FBI a na ich czele stał JAN -ADAM zdradzil cię ten spszedawca którego zabarykadowałeś w AUTO komiśie moi ludzie zobaczyli MONSTER TRAKA w auto komisie i weszli tam i zobaczyli tego staruszka którego zabarykadowałeś KONIEC odcinka 2 Ania super fotostory kiedy odcinek 2 |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
Siemka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
świetne fotostory
![]() ja wiem ze to nie ten temat ale jak zrobie zdjecia w grze to jak mam je potem otworzyć?Albo co mam zrobic żeby pojawiały mi się w pliku photoalbum? |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
ŚLEPA MIŁOŚĆOdcinek 1.
![]() Oto Marta i Darek ![]() Spędzali ze sobą duuużo czasu..ogladali razem TV... ![]() ..i stali sie bardzo dobrymi przyjaciółmi ![]() Przetańczyli raz prawie całą noc ![]() ..i to w tę noc pierwszy raz się pocałowali W następnym odcinku: Marta i Darek wezmą ślub,Marta dowie się o chorobie Darka,oraz kłótnie małżeńskie I jak?? podobal wam sie pierwszy odcinek?? |
![]() |
#106 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
Wszystkie spoko!
Sam jestem w czasie robienia fotostory! Mogę już je zapowiedzieć: PianoOpowieść o dziewczynie, której zakazywano robić tego co umiała i kochała. Zyciorys Elizy, która z *****i w karczmie staje się wirtuozką. Wkrótce na forum.thesims.pl |
![]() |
#108 |
Guest
|
![]()
Tak więc:
1 odc. - nudy 2 odc. - Groza 3 odc. - Komedja :lol: Więcej jak na razie nie ma ![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
śmiertelna miłość odc. 3 walka
-a więc to ty mnie wsypałeś Janie myślałem że jesteśmy kumplami -byliśmy do puki nie....................... kazałeś mi płacić 58% czynszu ![]() -janie zawiodłeś mnie a masz -aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!................ ![]() po chwili jan leżał martwy ![]() ale Adam nie pszestawał zaatakował agenta FBI ![]() po sekundzie agent był jusz martwy ![]() Adam ukradł mercedesa agenta zanim drugi agent zdonżył mrugnąć koniec odc.3 |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
Odcinek II „Groza”
![]() Wszedł, więc do muzeum i szedł razem z wycieczką... ![]() Potem niespodziewanie się urwał... ![]() Pobiegł krętymi schodami na górę i... ![]() ![]() Zobaczył przedziwny korytarz ![]() ![]() Upiór doprowadził Go do tajnego przejścia... Sam przełkną ślinę, ale nie było już odwrotu... ![]() Poczym zatrzasnęły się drzwi... Przerażony Sam odwrócił się w stronę drzwi by móc się wydostać, ale one były zamknięte :ph34r: ... Sam usłyszał okropny jęk i wszystkie włosy stanęły mu dęba!!! To był... No właśnie zgadnijcie... :lol: |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|