Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.08.2005, 19:55   #101
Albee
Guest

Domyślnie

Hm... mi znika Kostucha w taki dziwny sposob ze zaswieca sie bierze rece do gory krzyczy i znika. Nigdzie nie idzie tylko znika

PS: Jak zrobic zeby BABKA urodzila kosmite!??! Ja chce tak!!! Biore teleskop co noc a ja nikt nie porywa ;( THX za uwage ;>
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.08.2005, 20:41   #102
Aldenka
Guest

Domyślnie

Musisz poszukac w wyszukiwarce temat o teleskopie, tam gdy tylko sie spojrzy porywa ci sima plci meskiej i zapyalaja lub zaplodniaja nie wiem ktore wyrazenie bedzie bardziej stosowne wiecej masz tutaj http://forum.thesims.pl/showthread.p...light=teleskop
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.08.2005, 22:39   #103
Albee
Guest

Domyślnie

Very thx :* to ja sie niedlugo podziele wrazeniami jak to bylo gdy mi porwali sima :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2005, 06:15   #104
Guralka
Guest

Domyślnie

Mi nigdy simka nie zaszła w ciążę po porwaniu. U mnie zachodzą tylko mężczyźni
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2005, 07:41   #105
apes666
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Albee
Hm... mi znika Kostucha w taki dziwny sposob ze zaswieca sie bierze rece do gory krzyczy i znika. Nigdzie nie idzie tylko znika

PS: Jak zrobic zeby BABKA urodzila kosmite!??! Ja chce tak!!! Biore teleskop co noc a ja nikt nie porywa ;( THX za uwage ;>

Znajdź jej kosmitę
na stronie sims2.ea.com jest mnóstwo skinów kosmitów - wprowadź do gry, wyprodukuj faceta i poznaj ich ze sobą.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2005, 08:01   #106
Margierytka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Albee
Najszybciej porywaja sima jak zmienia dom. Tzn wprowadza się do nowego. W pierwszą noc po przeprowadzce najczęściej zdarza się porwanie. I nie należy nakazywać simowi patrzenia przez teleskop tylko on sam musi z własnej woli iść do teleskopu. Ja takiego sima trzymam przez pół dnia bez rozrywek - karmię, poję, kąpię, zapewniam mu towarzystwo, wypróźniam, a przed 22-tą każę iść na dach. Spragniony rozrywek sim zawsze się wtedy przyssa do teleskopu i kłopot gotowy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2005, 13:53   #107
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ixi
Tylk, że jest jeden problem :/ Jak już weźmiesz kosiarza do rodziny (tak jak powiedziałaś) To on pojawia się przy skrzynce pocztowej, odwróci się i znika :/
To może u ciebie, bo u mnie był cały simowy dzień... przez ten czas oglądał TV, gadał z simami i korzystał z kibelka . Dopiero potem się zakręcił i gdzieś zniknał... :]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2005, 14:20   #108
Lord Voldemort
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał patrysiaz1992
To może u ciebie, bo u mnie był cały simowy dzień... przez ten czas oglądał TV, gadał z simami i korzystał z kibelka . Dopiero potem się zakręcił i gdzieś zniknał... :]
fajnie masz. moi to nie działa pokombinuje ejszcze i spróbuje bo mam dobry pomysł żeby zabić śmierć! fajnie by to wygldało śmierć po śmierć
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2005, 17:25   #109
Selena

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał patrysiaz1992
boolProp testingCheatsEnabled true.
Jak przyjdzie kostucha bierzesz pauzę. Klikasz z shiftem na sima i wybierasz opcję: "Więcej" potem "Spawn..." -> "Tombstone L and D". Pojawia się taki grób Klikasz na niego i wybierasz: "Add to family"-> Mroczny Kosiarz. Odblokowujesz pauzę i... kostucha w rodzince
U mnie nie ma takiej opcji ;( Jak już mroczny jest na chwile, robie pause i nie mogę kliknąć, aby jeszcze raz był w rodzinie. Bo przez ten moment jest, więc nazwa "mroczny kosiarz" znika, gdy on na tą chwile jest w domu, zapałzowany ;(;(;(
Selena jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2005, 17:51   #110
Albee
Guest

Domyślnie My Kosiarz w rodzinie ;)

Fiu...ja juz mam trzech Kosiarzy w rodzinie. A to latwe wpiszcie kod BoolProp TestingCheatsEnabled on. W trybie budowania rodziny nacisnijcie "Shift+N" pojawi sie komunikat i juz macie duuuzo rzeczy m.in. Skóra Kosmity, Oczy Kosmity, Ubranie Kosiarza, Ubranie Strażaka, sprzątaczki, policjanta,złodzieja itp. itd. I powiem ze jest super. Wezcie se sima stwozcie ktory ma na imie "Mroczny Kosiarz" i juz bedzie bara-bara z nim Smiszny sposob. Ale dobry ^_^
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania