![]() |
#1092 |
Reputacja: 16
|
![]()
Co wy robicie w czasie studiów. Jak zabijacie czas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Reputacja: 10
|
![]()
*zdobywaniem umiejętności do wymarzonej kariery - staram się żeby Sim kończąc studia miał te 3 czy 4 umiejętności rozwinięte na maksa;
*zdobywaniem przyjaciół i miłości, chodzeniem na spotkania grupy i randki; *czasem wstępuję to tajnego stowarzyszenia, czasem do bractwa studenckiego; *dbaniem o kondycję; *zawsze dbam o to by Sim kończył semestr z najwyższą oceną. Studia mi szybko i przyjemnie mijają ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jak Ci się nie chce czekać, jest na to sposób
![]() Grając 1 Simem jestem w stanie całe studia przegrać w godzinę. Bo z 72 godzin jestem w stanie zrobić niecałe 24 i to jest dobre ![]() http://forum.thesims.pl/showthread.p...er#post1210438 W poście Sherlocka jest opisane totalne pójście na łatwiznę - Sim kończy studia z wyróżnieniem i ma wszystkie umiejętności zapełnione. Na tym jabłku musi być opcja, w której skraca się czas studiów do dwóch simowych godzin. Jak już mają zapełniony "pasek nauki" (nie wiem jak się to fachowo zwie) i dość dobry humor to się na tym jabłku kilka i ustawia, że jest już 2 godz. przed egzaminem końcowym (pod koniec semestru ofc). A kiedy ustawić te "2 godziny" - to już według własnego uznania ![]() Jeśli tej opcji nie ma na jabłku, na 100% można ją znaleźć w "edytorze nauki", który dochodzi w InSimenatorze (którego właśnie ja używam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Guest
|
![]()
Ja maluję, piszę książki, w ogóle zarabiam, uczę się, reperuję reputacje, znajduję przyjaciół. Później je skracam
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Reputacja: 16
|
![]()
Na drzewie genealogicznym mojej rodziny jedno dziecko jest jakby tylko matki, a dwoje pozostałych są już obydwu rodziców. Próbowałem korzystać z insimenatora. Dzieci są adoptowane. Dzieci adoptował jeden sim. Można to zmienić?
Ostatnio edytowane przez kalafjor : 04.09.2010 - 17:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Guest
|
![]()
ok mam pytanie jako mole dziecko osiągnelam 7 kreatywności a jako dziecko do 10 nie i teraz problem mam 3 (i pół) rok stdudiów wzięlam sztukę mam wszystkie wymagane umiejętnosci a ta klapka (maksymalny poziom nauki) nie chce się zwiekszyć, co mam robić?
|
![]() |
![]() |
#1098 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Przeprowadź Sima. Potem obniż mu o jedne punkt te potrzebne umiejętności*, wbij na nowo i pasek powinien wzrosnąć.
Mi się taki problem pojawił, gdy zaczęłam używać Inteena. *konsola do kodów, boolprop testingcheatsenabled true, wychodzisz do otoczenia, wchodzisz jeszcze raz do domku/akademika i obniżasz po prostu przesuwając dany pasek w lewo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Guest
|
![]()
ok problem rozwiązany zmienilam kierunek i z powrotem na sztuke
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |