![]() |
#1092 |
Reputacja: 11
|
![]()
O matko, a to musi być jednocześnie ?
![]() ![]()
![]() |
#1093 |
Reputacja: 10
|
![]()
Haha, no chyba, że się da tak, że najpierw jedną, potem zdechnie to następna itd, ale nie wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Guest
|
![]()
Mój problem w sumie składa się z paru problemów. A mianowicie, zakupiłam sobie the sims3. Dodam, że posiadam także the sims, oraz the sims2 i z nimi takich problemów nie było.
Zainstalowałam, wszystko było w porząsiu. I w tym momencie zaczyna się problem. Gdy uruchamiam simsy, wszystko okej, filmik mija i zaczyna się ładowanie. Po chwili simsy się całkowicie wyłączają. I tak aż do czwartego razu, za czwartym razem się dopiero włączają. Gdy już się włączą (po tych jakże męczących 4 razach ![]() Wszystko w połączeniu jest bardzo uciążliwe, dwójka mi śmigała, że aż miło. Ktoś już miał podobny problem i poradzono mu przeczyścić komputer. Mój laptop niedawno wrócił z serwisu i działał jak należy. Wymagania systemowe też są spełnione i już nie wiem co mam robić. :o Pomocy? |
![]() |
![]() |
#1095 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś mógłby mi podać na jakich parametrach The Sims 3 idą idealnie płynnie i w perfekt grafice?
Ile RAM-u (wystarczy 2 GB, czy więcej?), i jaki procesor, ile Ghz (czy na 2.0 już jest OK, czy lepiej więcej)? Bo muszę podokupywać coś do mojego komputera, bo inaczej nie da się grać u mnie w 3... |
![]() |
![]() |
#1096 |
Guest
|
![]()
no wlasnie wybralam taka aspiracje dla mojej simki. kupilam 15 akwariow [a niech ma!] i w kazdym miala doskonala rybe innego gatunku. i nic. aspiracja dalej nie wypelniona. o co kaman?
|
![]() |
![]() |
#1097 |
Guest
|
![]()
Mi się udało wypełnić pragnienie życiowe z 13 doskonałymi rybami
![]() Wszystkie muszą być rzecz jasna żywe jednocześnie :p mabda - na pewno każda ryba jest doskonałej jakości? |
![]() |
![]() |
#1098 |
Guest
|
![]()
Jak brać ślub? Już kilka dni główkuje xd Po prostu nie wiem
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Guest
|
![]()
Klikasz
1. Romantyczne 2. Zproponuj małóżeństwo {czy jakoś tam} 3. Weź ślub prywatny / albo urządź przyjecie weselne ![]() |
![]() |
![]() |
#1100 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|