|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1091 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może i was rozczaruję, ale nie...Lucynka nie spodziewa sie kolejnego dziecka
![]() Marika zmęczona jak nigdy usnęła jak kłoda. ![]() Ranne pogaduszki z dziadkiem pt: "Co mój dziadek tym razem pisze za książkę?" ![]() No i trojaczki mi urosły - od lewej Teresa, Paula i Diana. ![]() Mała sesyjka z dziewczynkami oraz z Lucyną i Mariką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wspólne zabawy przy stoliku dla dzieci. ![]() ![]() Lucyna gawędzi sobie o dziewczynkach z dziadkiem Orpheusem, którego chyba już żadna ilość wnuków w rodzinie nie zdziwi. ![]() No i teraz zobaczmy co tam u Yvette - okazało się, że przygarnęli małego psiaka - Kapsla. Naszej pani laborantce bardzo brakowało Brutusa, więc się zdecydowała na kolejnego czworonoga. ![]() ![]() ![]() ![]() W pracy i w domu Yvette nie miała lekko, ciągle coś majsterkowała, naprawiała i przerabiała, a także rozwijała wędkowanie. ![]() ![]() Oczywiście miała też doła z powodu wieku, a także opuszczenia niejakiego Narena, który obiecał mieszkać u niej, pomagać dzieciom i się z nią ożenić. No ale... ![]() ![]() Mandy była w siódmym niebie - kochała zimę i pstrykała wszędzie zdjęcia. ![]() Łowiła ryby, gdy miała na to ochotę i malowała kolejne obrazy. ![]() ![]() Mandy i jej pidżamka :p ![]() CDN |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1092 |
|
![]()
Trojaczki - słodkooooości
![]() ![]() Sesja cudowna, bardzo mi się podoba to zdjęcie gdzie Marika pomaga Teresce na schodach ![]() ![]() Kapsel - kolejne słodkości! W tym odcinku zdecydowanie cuteness overload ![]() Zaraz... to Yvette kogoś miała? ![]() A ta zima u Ciebie trwa i trwa... ku uciesze utalentowanej Mandy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
|
![]()
Jaki słodki piesek.
![]() Piękne zimowe widoki masz w grze, żeby w realnych życiu tez było tak pięknie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
|
![]()
Dobra, żeby zbytnio nie zapychać :p...
Collab oraz Mandy ciężko pracuja nad zadaniem domowym. ![]() Mały Kapsel w swoim posłaniu. ![]() Mandy podczas kapieli próbuje coś znaleźć, tylko co ![]() ![]() Scenka jednego ze zwykłych poranków u Wothensów. ![]() Kapsel i Collab ![]() ![]() Uuuu chyba coś niezbyt miłego zobaczył Collab w swojej komórce. ![]() Póki jest jeszcze zima trzeba pojeździc na łyżwach i ulepic bałwana. ![]() ![]() Miska jest zdecydowanie za duża na małego Kapsla ;p ![]() Jeden z ładniejszych obrazków Mandy, aż sobie go powiesiła nad biurkiem w pokoju obok swojej małej kolekcji zdjęć. ![]() ![]() Widoczki zimowego Meadow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
|
![]()
Ten obrazek świetnie pasuje do pokoju Mandy. Czekam aż zieloni podrosną. Kapsel jak zawsze śliczny. Miałam kiedyś pieska o takim imieniu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mandy mała artystka, trzeba przyznać że ma potencjał. Tęskni zimą za słońcem, a w czasie upałów może będzie tworzyć śniegowe malunki, jakie to życiowe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
|
![]()
Kapsel jak zwykle uroczy
![]() Fajnie to wygląda jak na lodzie dzieci-simorośle zostawiają ślady kwiatków ![]() Zimowe widoczki u Ciebie przepiękne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
|
![]()
Miałam wielki problem z miasteczkiem, gdzie kiedyś duzo grałam, a chciałam do niego wrócić - musiałam przez to wyczyścić pliki, cache itp. Niestety nie obyło się bez błędów i straciłam 2 zapisy z rodzinami ( ogólnie wszystkie ). Wothensów nie dało się juz włączyć, ani mojej drugiej testowej rodzinki w przerobionym miasteczku Enejacker.
Stęskniłam się za starą rozgrywką i wrociłam do grania wampirami - rodzina Dracule v.2 ![]() Jesli wszystko dobrze pójdzie i dojde rodziną juz na pewien etap, pewnie przedstawie tu jej losy, bo bez tego dziwnie mi sie gra w simsy ^.^ CDN ![]() ps. Nadal sledzę losy innych rodzin i to co sie dzieje na forum, tylko po prostu niekiedy nie mam czasu napisać komentarza, albo o nim zapomnę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Reputacja: 11
|
![]()
Super zdjęcia widoczkowe
![]() achh jak pomyślę, że zima już tuż tuż... |
![]() |
![]() |
![]() |