|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Cholera jasna! Nos dał im się omamić! Oby w porę się opamięta, bowiem ja wciąż wierzę w jego niewinność. Wiem, że kiedyś będzie żałował wysłania tej wiadomości. Tknięty dziwnym uczuciem, wyciągnąłem obie kartki i na dole dopisałem: "Wiem, że Tobą manipulowali. Przeprosimy przyjęte." Pisząc ostatnie zdanie uśmiechnąłem się pod nosem, gdyż wyobraziłem sobie jak odczytuje tę wiadomość. Musi to zrobić, inaczej cały mój wysiłek pójdzie na marne.
Oby nie zwrócili się przeciwko Charionette. Boję się, że będę ją mieć na sumieniu. A to jest już poważnie nagryzione prze biednego Maqrylla i kubussa, który, choć nawet go nie znałem, zginął poniekąd przeze mnie i moje błędy. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Po wieści o męczeńskiej śmierci kubussa mieszkańcy Atlantydy postanowili go pomścić. Tym razem wyruszyli skoczkiem na planetę, którą zamieszkiwali Genii. Nie mogli się jednak spodziewać, że po drodze będzie na nich czekał statek-rój (duży statek Wraith). Zdążyli przejść na tryb niewidoczny, ale jeszcze nie byli mistrzami w pilotowaniu maszyny. Ze statku – roju wyleciały darty. Wszystkie statki zaczęły strzelać na oślep. Skoczek oberwał. Jego pasażerowie nie mieli szans. Na pokładzie znajdowali się: Muffshelbyna, Don, Cynthia, Marzeniao oraz MarciuMEGA.
Dziś z rąk mafii ginie Don. Uśmierciłam także nieaktywnych przy okazji. Pozostali przy życiu ( w tym nadal 5 wyznawców Wraith): 1. Morgana - 2. Ladron - 3. Roia - 4. Mroczny Pan Skromności - 5. Nostradamus - 6. Charionette - 7. Fallen - 8. Kenny McKormick - 9. kędziorek - 10. motyka - 11. Apocalypsa - 12. Diana - 13. Luflee – 14. Lubie - 15. Restless - 16. Everlasting. -
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 04.08.2013 - 21:05 |
![]() |
![]() |
#3 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
-Don juz odpisal, jest z nami. - po uslyszeniu komunikatu zamarlem, po czym odpowiedzialem - a raczej byl - lza zakrecila mu sie w oku. Przeciez sekunde temu napisal mi wiadomosc.
"tez go podejrzewam! mozesz na mnie liczyc", to byly jego ostatnie slowa. -Jutro ujzymy Chrupka, a raczej jego cialo. Obiecuje wam to...
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 04.08.2013 - 21:04 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
<wysyla w posiechu wiadomosc do Lubie>
Tu Nos. Własnie sie dowiedzialem, ze Don nie zyje !!! Odpisz. |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 12
|
![]()
postanowiłam wreszcie pójśc do domu. Może poszukam czegoś w rzeczah Qwerta? Nie! Nie możesz tego zrobić! Nie będę nic ruszała. Noc była ciemna. Bałam się. Obym szczęśliwie dotarła
oj.... Coś mało się nas zrobiło : |
Ostatnio edytowane przez Cytryśnia : 04.08.2013 - 21:04 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
czyżby MPS należał do mafii? zachowuje się strasznie podejrzanie.
#7 |
|
![]()
!!!
Ej! Słuchajcie! Libby uśmierciła nieaktywnych, a powiedzcie mi, kiedy ostatnio widzieliście, aby luflee, albo Kenny się odezwali?!
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
@roia - yyyy...... no......... nigdy ?
Idę spać. Dostałem wiadomość od Chrupa. Pisze w niej, że dałem się zmanipulować i, że jakby co, to przeprosiny przyjęte. Przemyślę znajomość z roią, Lubie i Retless. Może Chrupek ma rację. Nie wiem..... Ostatnio edytowane przez redmoon : 04.08.2013 - 21:18 |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ktoś przez pomyłkę wysłał mi wiadomość: "Don nie żyje". Wiadomość tę przyjąłem raczej ze spokojem. Ale... Chwileczkę. Ani słowa o tym, czy był wyznawcą Wraith! Czyżbym... Nie, to niemożliwe! Tracę zmysły... Oczekuję śmierci. To będzie dla mnie wybawienie. Nie potrafię już żyć z piętnem mordercy. Nie jestem jednym z nich, jednak czuję się współwinny. Trzy razy popełniłem błąd, zasłużyłem na karę.
Skreśliłem Dona z kartki. Modlę się już tylko o to, aby zrobili to w miarę szybko i bezboleśnie. I niech ta moja ofiara nie pójdzie na marne... |
![]() |
![]() |
#10 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
"Chrupek jutro bedzie martwy, zrobimy to dla Dona"
Odpisalem Nostradamusowi po czym wstalem i ruszylem do domu bez slowa opuszczajac stolowke. W drodze do domu resztkami sil napisalem do Restless i Roi "Chocbym mial zginac, pomszcze Dona i wybije wszystkich mafiozow. Zrobimy to razem." @cytrynowa, ale oni glosuja, przynajmniej to. a tamci nic, nawet wiadomosci nie napisza do Libbi
|
|