![]() |
#1102 |
Reputacja: 9
|
![]()
dla mnie on jest bardziej zolty niz pomaranczowy ^_^
#1103 |
Guest
|
![]()
z tom pochodniom mi sie machło seryjnie fioletowa ale śpiący byłem rodziców nie było to do 24 siedziałem
![]() |
![]() |
#1104 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
Dobra , jush sobie wszystko wyjaśniłyśmy.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
#1105 |
Guest
|
![]()
Według mnie smoki mają kolor przez to jak opiekowaliśmy sie smokiem, czyli czy dawaliśmy mu słuchać muzyki itd.
![]() |
![]() |
#1106 | |
|
![]() Cytat:
![]() witaj na forum ![]()
![]() |
#1107 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#1108 |
Guest
|
![]()
[SIZE=7]Jak mozna zdobyć smoki???? I jak dzieci moga zdobywać czarodziejskie składniki(np. smocza łuska)?????? NIECH KTOS ODPOWIE PLIZZZZZZZZZ!!!!!!!
![]() |
![]() |
#1109 | |
|
![]() Cytat:
JAK ZDOBYC SKLADNIKI DLA DZIECI: SMOCZE LZY-musisz kupic smoka i go bardzo czesto laskotac wchoncu smok daje Ci smocze lzy SMOCZE LUSKI-tu tez potrzebujesz smoka zkolei musisz go bardzo czesto czesac wtedy da Ci luski MUCHOMOWY-w trybie kupowania znajdziesz grzyba na ktorego sie siada gdy na niego usiadziesz gdzies na dzialce pojawia sie grzyby ktore musisz zebrac.Pamietaj muchomory nie zawsze wyrastaja. PYL WROZEK- w trybie kupowania jest taka mozna kupic taka skrzynie dla dziecka gdy on sie bawi zabawkami ze skrzyni wrozki daja mu pyl wrozek. Bylo duzo tematow na ten temat Usia moglas poszukac i bys sama znalazla odpowiedz na swoje pytanie ![]()
![]() |
#1110 |
Guest
|
![]()
Denerwujące jest że maxis najpierw pokazuje nam nasz cel (czyt zielony smok) a potem po wielu trudach okazuje się że to niemożliwe i że był to tylko bajer reklamowy...
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|