|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cieszę się, że zainspirowałam Cię do gry
![]() Nie mogę się doczekać, by poczytać o losach Twojej nowej wampirzej rodziny ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 41
|
![]()
Rodzinka zapowiada się ciekawie, choć oczekiwałem powrotu Draculów, ale Ci też mogą być. Czekam na więcej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
Próbowałam wiele razy odzyskać rodzine, ale niestety nie da sie... Mam nadzieję, że Phantom'owie przypadną niektórym do gustu ;] ps. gram bez kodów, więc nie oczekujcie wielkiego wampirzego zamku czy pałacu xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ciekawie.
Zapewne tą rodzinkę będę śledził. Powodzenia ![]() PS: panienka na tym zdjęciu przypomina Laleczkę Chuckie ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Wybaczcie moi drodzy, ale nie będę jednak wstawiała losów rodziny Phantom...zdecydowałam się na inna rodzinkę
![]() ![]() Natalia Nagietek - spokojna blondynka, współlokatorka Darka, malarka i pisarka, ma bujna wyobraźnię i dusze romantyczki, kocha przyrodę i zwierzęta. Marzy o zostaniu sławną autorką. ![]() ![]() Darek Bluszczyk - właściciel małego domku w Moonlight Falls, uczuciowy i charyzmatyczny młodzieniec o kucharskich zdolnościach, rodzinny i dowcipny. Pragnie zostać znanym kucharzem w mieście. ![]() ![]() A oto mały, przytulny domek Darka, gdzie niedawno wprowadziła się Natalia. ![]() Wspólne oglądanie telewizji i gadanie na różne tematy. ![]() Natalia długo nie czekała - zatrudniła się w ratuszu i wzięła się za pisanie nowej książki. ![]() Darek postanowił pochwalić się swoimi zdolnościami kulinarnymi przed nową współlokatorka, ale cos mu to nie wychodziło ![]() ![]() W końcu udało się Darkowi dostać prace w pobliskiej restauracji....na zmywaku. ![]() Mimo to chłopak cieszył się niezmiernie, trzeba jakoś opłacić czynsz. ![]() Wkuwanie nowych przepisów kulinarnych - trzeba sie przygotowac na jutrzejszy dzien w nowej pracy. ![]() Natalia odwiedziła ogród wróżek razem z Darkiem. ![]() Miła pogawędka o wspólnych zainteresowaniach ![]() ![]() ![]() Zaciesz Natalii ![]() ![]() Ach te wstawanie do pracy....spoko, Darek zaczyna o 15 hehe. ![]() Jak zwykle....TV z rana w piżamach. ![]() Miny robia świetne jak oglądają telewizje xD ![]() Darek mógł się pochwalić swoją sałatką śniadaniową, która akurat mu zawsze wychodziła xd ![]() Chłopak potrafi równie dobrze kleić nalesniki do spodu okapu ![]() ![]() Mycie pt:" Jestem Bond.James Bond". ![]() Darek polubił nowa współlokatorkę i kupił jej nowe farby do malowania. ![]() Zapomnial się biedak, że musi pędzic do pracy ![]() ![]() Natalia za to od razu zabrała się za wypróbowanie farb od Darka. ![]() CDN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Nareszcie
![]() ![]() Pięknie urządzony domek ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Dzieks wielkie
![]() ![]() Natalia jak zwykle cieszy się z każdej błahostki - nawet z odwiedzin na pobliskim basenie. ![]() Nie ma to jak relaks na lezaku. ![]() Dziewczyna miała chetkę ponurkować sobie z rurką. ![]() ![]() Blondynka bardzo cieszyła sie, że Darek wyręcza ja w gotowaniu. Trzeba podziękowac przyjacielowi. ![]() Biedaczysko zepsuło kran w łazience....ale sie wściekł xD ![]() ![]() Natie próbowała naprawic kran, bo Darek musiał iść do pracy. ![]() A tutaj juz zdjęcie w nowym mieście, które znalazłam - zakochałam sie w nim ![]() ![]() Wolne od pracy to sie trzeba zabawić...co tam, że na hustawce dla dzieci xD ![]() ![]() Pierwsi spotkani sąsiedzi w okolicy. ![]() ![]() Darka ciekawił wehikuł czasu... ![]() ...aż dzieki pewnemu jegomościowi dostał się do przyszłości i spędzał miło czas z plumbotami, nowinkami technologicznymi itd ![]() ![]() ![]() Latanie na jetpacku..a mialo byc tak pieknie xD ![]() ![]() ![]() Tęcza ![]() ![]() Natalia w galerii sztuki - no takie sobie te dzieła, ona stworzyłaby lepsze ![]() ![]() Dziewczynie zachciało się odwiedzić park w mieście przy ratuszu. ![]() Po pracy chłopak zaprosił swoja przyjaciółkę do miastowej winnicy. Planował jakąs miłą kolacje wieczorem, tylko jaki tu nektar wybrać? ![]() Blondynka cos sie stresowała swoim wyglądem ostatnio i denerwowała ja każda skaza na twarzy. ![]() Muzyka leciała, to i Darek zaprosił współlokatorkę do tańca. Ku zaskoczeniu Natalii, chłopak był bardzo dobrym tancerzem... ![]() ![]() Kwiatki dla slicznej dziewczyny ![]() ![]() ![]() Wsciekła Natie odbiera telefon od jakiejs baby, która chce jej wcisnąć karnet na darmowe placki w restauracji...no nie ma kiedy dzwonić? ![]() A Darek od tygodnia próbuje zrzucic pare kilo... ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Wróciłaś
![]() Główna bohaterka jest moją imienniczką, haha ![]() ![]() Fajnie, że wszystko idzie tak na spokojnie, najpierw współlokatorzy, każdy ma swoje zajęcia, czasem wyjdą razem jako kumple, a potem coś jakoś...wspólna kolacja, taniec, kwiaty ![]() W ogóle mimika simów jest świetna xD Prześliczne miasto znalazłaś! Znając mnie, pewnie je kiedyś widziałam, ale nie pobrałam, bo to największa mapa, a ja się gubię w takich ogromnych miastach ![]() Darek był tylko chwilę w przyszłości? ^^ Trzymam kciuki za jego ćwiczenia ![]() Papucie piżamowe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Natalia jest prześliczna. *.* Bardzo też spodobało mi się to ich otoczenie, przepiękne widoki. Wyczuwam metamorfozę Darka...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dziekuję bardzo za miłe komentarze i za ogladanie mojej rodzinki, pospolitej, zwykłej, ale jednak ^^
Żeby nie zanudzać wklejam kolejna relację... Na początek sliczna tęcza nad miastem ![]() ![]() ![]() Gwiezdne wojny nawet w simsach. ![]() Jeden z tych deszczowych wieczorów. ![]() Darek coraz bardziej lubił Natalie, ale wstyd mu było się przyznac do tego,dlatego był bardzo ostrozny. Nie wiedział jednak, że dziewczyna darzyła go czyms więcej niz przyjacielskim uczuciem. ![]() Natie była coraz lepsza w pisaniu książek, zwłaszcza romansów. ![]() Darek nie poddawał się i chciał dobrze wyglądac przed dziewczyną i sie jej podobac, ale geny nie dawały za wygraną...zwłaszcza jeszcze praca w kuchni ![]() ![]() ![]() Jakis dziadzio przyleciał swoim statkiem kosmicznym ![]() ![]() Po kilku tygodniach Natie dowiedziała sie, że Darek dostał szansę stażu w innym mieście - bardzo ucieszyla sie z tego powodu i gratulowala Darkowi. ![]() Nie przypuszczala jednak, ze staz bedzie tral bardzo dlugo, bo az cały rok...Natie az sie zadlawiła, ze co?! ![]() Dziewczyna ucieszona z szczescia chlopaka, ale czy na pewno? ![]() Nadszedl dzien wyjazdu, mile pozegnanie i powodzenia w pracy... ![]() ![]() Zanim Natalia sie zorientowala, Darka juz nie bylo i zaczela zalowac, ze nie powiedziala mu prawdy...co bedzie jesli tam kogos znajdzie?! Dziewczyna miala ciezki orzech do zgryzienia... ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|