![]() |
#1102 |
Reputacja: 10
|
![]()
po katastrofie skoczka nasze szeregi sie nieco przerzedzily...jednak podejrzane moze byc rzeczywiscie tez to, ze nie odzywajacy sie kenny, ladron i kedziorek dalej zostali.
|
![]() |
![]() |
#1103 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kąpałam się. O tak, ciepła woda skutecznie pochłonęła moje smutki.
Nagle usłyszałam coś w mojej krótkofalóce. Komunikat: Pięciu mieszkańców nie żyje. Zginęło kilkoro tych, którzy nie byli aktywni, a także... Oh! Don. Zamknęłam oczy. Cała sie trzęsłam. Oto niepodważalny dowód na jego niewinnośc... A Diana? Wątpie by to ona go zabiła.... Tylko... Dlaczego właśnie on? Miał nam przecież pomóc!
Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 04.08.2013 - 21:12 |
![]() |
![]() |
#1104 |
Reputacja: 12
|
![]()
Roia, oni głosowali i chyba to Libby brała pod uwagę.
Co dziwne, tylko jedna nieaktywna osoba była z mafii. trzeba szukać głębiej. tak mi się zaczyna zdawać, że to MPS
#1105 |
Reputacja: 12
|
![]()
Moze i macie rację.... Ale im też warto się przyjrzeć...
***Poszłam do domu***
![]() |
#1106 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Glos roi brzmial mi w uszach "ale im tez warto sie przyjrzec"
Moze miala racje ?
#1107 |
Reputacja: 14
|
![]()
Giną ci, których podejrzewałem. Dlaczego, do jasnej cholery, oni nie potrafią tego zrozumieć? Podejrzewałem innych jawnie, a Wraith to wykorzystali! Wiedzą, że w ten sposób wszelkie oskarżenia skierują na mnie! Już wiem, co czuł Maqryll, kiedy nikt mu nie wierzył.
Dostałem kolejną wiadomość. Czemu ktoś cały czas myli osoby i wysyła mi te informacje? "Chrupek umrze jutro", czytałem i zacząłem zanosić się śmiechem. Lubie, jesteś aż tak głupi? Kiedy zginę i inni dowiedzą się, że nie byłem winny, znajdziesz się w dokładnie takiej samej sytuacji! Skoro pragniesz tak skończyć - droga wolna. Już nie wierzę, że jesteś Wraith. Oni nie są takimi głupcami... |
![]() |
![]() |
#1108 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dostałam Sms od Lubie. Taak, zabijemy ich!
Wtedy jednak coś do mnie dotarło. Don zginął najprawdopodobniej przez swoje podejrzenia. To my możemy byc następni... Lecz, warto zginąc by rozwiązac tą zagadkę...
![]() |
#1109 |
Reputacja: 10
|
![]()
Korzystając z niechęci do zaśnięvia tego wieczoru postanowiłem odpisać Chrpencjuszowi.
"To byłs moja decyzja. Nawet jeśli nie jeteś w mafii, to jesteś trochę.... dziwny i......... podejrzany. Nie chcę się z tobą zadawać, obyś nie pociągnął za sobą Cherrie. Nos"
|
![]() |
![]() |
#1110 |
Reputacja: 14
|
![]()
Odpisałem, choć początkowo nie zamierzałem z nikim się kontaktować.
"Rozumiem Cię. Nie powinieneś ufać nikomu. Lubie zachowuje się dokładnie jak ja i tak samo skończy. Pod warunkiem, że nie należy do wrogów, w co wątpię. Wydaje mi się za mało sprytny. Obawiam się, że swoją porywczość przypłaci życiem. Nie idź w jego ślady i ostrożnie podchodź do wszystkich nowin. Żegnaj." |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|