![]() |
#1121 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Wczoraj dowiedziałam się o śmierci Dona. Nikt mi już nie pozostał, tylko z nim mogłam normalnie rozmawiać. Boję się, że będę następna.
Restless chce się ze mną spotkać. Zaproponowałam stołówkę teraz. Wyszłam więc z domu i czekałam.
![]() |
#1122 |
Reputacja: 10
|
![]()
szczerze powiedziawszy, mam coraz wieksze watpliwosci co do tego, czy to rzeczywiscie mps jest tu winnym. owszem, zachowywal sie dziwnie, ale jakos intuicyjnie nie jestem przekonana. zobaczymy.
ostatnio chodza mi po glowie luflee i ladron, ewentualnie jeszcze kedziorek, choc bardziej te 2 pierwsze. nie chodzi tu nawet tylko o to ze sie nie odzywaja, tylko o caloksztalt, o ile w tym wypadku mozna mowic o czyms takim. |
![]() |
![]() |
#1123 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Szybkim krokiem wyszła z domu. Minęła po drodze Chrupka. Rzuciła mu zdawkowe "cześć" i ruszyła dalej. W ekspresowym tempie dotarła do stołówki. Przy jednym ze stolików zauważyła Dianę. Wyraźnie na kogoś czekała. Przy stoliku, w kącie pomieszczenia, czekała Roia. Cherrie podeszła do niej.
- Dziękuję, że chciałaś się ze mną spotkać. - powiedziała lekko zdenerwowana Cherrie. - Wszystkim nam zależy na prawdzie. Siadaj, wymieńmy się podejrzeniami. - odpowiedziała Roia, uśmiechając się. - Dla mnie wciąż podejrzany jest Kenny. Dziwi mnie jego zniknięcie zaraz po zabójstwie Rudej. Może ona naprawdę była bliska odkrycia prawdy i musiał ją zabić. To nauczyło go, żeby nie kontaktować się z nikim. A co ty o tym sądzisz? |
![]() |
![]() |
#1124 |
Reputacja: 11
|
![]()
Czekałam na Dianę na stołówce. Naprawdę liczylam, że przyjdzie.
![]() |
#1125 |
Reputacja: 12
|
![]()
- Dla mnie również Kenny to pierwszy podejrzany. W sumie to nie wieżę w winę Chrupencjusza, inni sądzą, że ot on, ale ja wolałabym postawić najpierw na Kennego. Zostałam jednak przegłosowana. Cóż... Albo Chrupek rzeczywiście jest bardzo dobrym aktorem, albo jest niewinny.
![]() |
#1126 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
- Sama juz nie wiem co myśleć o Chrupku. Z jednej strony mieszkam z nim, jest wszystko ok, z drugiej jednak strony...skad ta nagonka? Wieczorem mam spotkać sie z Nostradamusem, mam nadzieje, ze mi wszystko wytlumaczy. Jedyne na czym mi zalezy to prawda. Mimo wszystko wciaz obstawiam Kenny' ego i to na niego zaglosuje na apelu, pomoz mi udowodnic, ze to on jest winny.
|
![]() |
![]() |
#1127 |
Reputacja: 12
|
![]()
- Wczoraj wieczorem rozmawiałam z Lubie, Restless i Nostradamusem, chciałam ich przekonać, aby dizś głosować na Kennego, ale oni chcą zlikwidowac Chrupka, ja jednak nie jestem przekonana! Co jeśli znów stracimy swojego? Wraith będą dalej mordować? Obiecałam im, że zagłosuję na Chrupencjusza, ale... Może jednak nie? Z drugiej jednak strony my dwie to za mało.
![]() |
#1128 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Dostałem woadomość od roi
"oczywiście, zaraz tam będę" Ruszyłem wolnym krokiem w strone stołówki. @down: ale roia mi napisala, ze chce sie apotkac, nie bylo nic o wieczorze. :3
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 05.08.2013 - 13:05 |
![]() |
![]() |
#1129 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Lubie - mieliśmy się spotkać po apelu
EDIT : aha, no to, że niby spotkanie je po apelu, bo właściwie to Cherrie chce się spotkać ze mną, ale prosiła, żebym zabrał ze sobą zaufane osoby Ostatnio edytowane przez redmoon : 05.08.2013 - 13:17 |
![]() |
![]() |
#1130 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Chyba minęłam się z Restless... Czekałam na nią naprawdę dlugo na tej stołówce, ale się nie pojawiła, więc wyszłam. Teraz już jej nie ma. Pójdę pochodzić po mieście, może znajdę coś ciekawego.
|
|