Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.08.2004, 12:48   #1
she
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by bloodwave+Aug 14 2004, 01:47 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (bloodwave @ Aug 14 2004, 01:47 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Cytat:
Originally posted by Sydney@Aug 9 2004, 10:08 AM
<!--QuoteBegin-bloodwave
Cytat:
@Aug 7 2004, 08:44 PM
mnie trudno urazić ale jak ma dochodzic do urazania kogos innego to wole sie nie odzywac...

Mnie uraziłaś! to miłe wcale nie było! Ty najlepiej wiez o co chodzi do ch*lery!
wiesz dziwnie sie składa że nie wiem <_< i na PM wysyłałam ci juz 3 wiadmosci abys mi łaskawie to wyjasniła bo ciebie nie miałam powdu urazic i tego nie zrobiłam.........więc łaskawie wyjasnij mi to na PM..... [/b][/quote]
Dobra , jush sobie wszystko wyjaśniłyśmy....

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.08.2004, 14:01   #2
Gregoriev
Guest

Domyślnie

Według mnie smoki mają kolor przez to jak opiekowaliśmy sie smokiem, czyli czy dawaliśmy mu słuchać muzyki itd.

stare 16.08.2004, 15:22   #3
Megi

Reputacja: 9
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Gregoriev@Aug 16 2004, 03:01 PM
Według mnie smoki mają kolor przez to jak opiekowaliśmy sie smokiem, czyli czy dawaliśmy mu słuchać muzyki itd.

to co napisales to nic nowego w tym temacie pisane to bylo kilka razy
witaj na forum

____in the night, no control

Megi jest offline  
stare 17.08.2004, 12:53   #4
she
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Nyśka@Aug 15 2004, 12:03 PM
Pochodnia jest fioletowa a Prinite żółta(pomarańczowa). A co do okłatki to już było coś na ten temat.Nie ma smyczy dla smoków. To jest chwyt reklamowy. Tak samo ja z tym kwiatkiem co trzyna go Henryk.
No , tak , fioletowy pochodnia , czerwony płomyk , a żółty Pyrytie. Najfajniejszy czerwony... chociaż może i żółty...

stare 17.08.2004, 18:16   #5
usia
Guest

Domyślnie

[SIZE=7]Jak mozna zdobyć smoki???? I jak dzieci moga zdobywać czarodziejskie składniki(np. smocza łuska)?????? NIECH KTOS ODPOWIE PLIZZZZZZZZZ!!!!!!!

stare 17.08.2004, 18:37   #6
Megi

Reputacja: 9
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by usia@Aug 17 2004, 07:16 PM
[SIZE=7]Jak mozna zdobyć smoki???? I jak dzieci moga zdobywać czarodziejskie składniki(np. smocza łuska)?????? NIECH KTOS ODPOWIE PLIZZZZZZZZZ!!!!!!!
Smoka kupisz w abrakadabrowie u wampirzycy Wiki
JAK ZDOBYC SKLADNIKI DLA DZIECI:
SMOCZE LZY-musisz kupic smoka i go bardzo czesto laskotac wchoncu smok daje Ci smocze lzy
SMOCZE LUSKI-tu tez potrzebujesz smoka zkolei musisz go bardzo czesto czesac wtedy da Ci luski
MUCHOMOWY-w trybie kupowania znajdziesz grzyba na ktorego sie siada gdy na niego usiadziesz gdzies na dzialce pojawia sie grzyby ktore musisz zebrac.Pamietaj muchomory nie zawsze wyrastaja.
PYL WROZEK- w trybie kupowania jest taka mozna kupic taka skrzynie dla dziecka gdy on sie bawi zabawkami ze skrzyni wrozki daja mu pyl wrozek.
Bylo duzo tematow na ten temat Usia moglas poszukac i bys sama znalazla odpowiedz na swoje pytanie

____in the night, no control

Megi jest offline  
stare 17.08.2004, 18:46   #7
Mithra
Guest

Domyślnie

Denerwujące jest że maxis najpierw pokazuje nam nasz cel (czyt zielony smok) a potem po wielu trudach okazuje się że to niemożliwe i że był to tylko bajer reklamowy...

stare 18.08.2004, 08:39   #8
Pinia
Guest

Domyślnie

To nie ma zielonego smoka? Głupio... co jak co ale smok powinien być zielony!

stare 18.08.2004, 09:52   #9
pszczółka
Guest

Domyślnie

Ja miałam raz czerwonego smoka a teraz mam zółtego a co do tego pyłu co go mają zdobyć dzieci to który to ??

stare 18.08.2004, 09:57   #10
pszczółka
Guest

Domyślnie

usia smoki się kupuje za maginony w abrakadabrowie w stoisku z rzeczami dla smoków zachyba 49 maginonów ^_^ ^_^

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 60 (0 użytkownik(ów) i 60 gości)

Zasady Postowania