![]() |
#1161 |
Guest
|
![]()
@Dave
Musisz mieć mod bodajże Nraas Master Controller lub Debug Enabler (raczej to drugie).Wtedy jest opcja ożyw lub ożyw i dodaj do aktywnej rodziny.Innego sposobu raczej nie ma (chyba,że...to mógłbyś poczekać na okazję z ośrodka naukowego.Kiedy ją zrobisz to jest duchem sterowalnym w twojej rodzinie.Żeby go ożywić musisz zrobić Ambrozję i dać mu zjeść.Stanie się człowiekiem (simem).Taaadaaa !) |
![]() |
|
![]() |
#1162 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A czy czasem TestingCheatEnabled true i klikając z shiftem na budynek nie ma opcji "wywołania okazji"? Można chyba to przyspieszyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Udało mi się zdobyć Rybę śmierci i Owoce życia. Posiadam również umiejętność tworzenia Ambrozji. Teraz pytanie - może śmieszne - jak się zabrać do jej przygotowania? Na razie nie widziałem żadnej opcji, która by to umożliwiała - nawet, gdy składniki są w lodówce. Chcę spróbować podać "potrawę" duchowi, nawet, gdy nie będzie w rodzinie. Najwyżej wczytam ponownie grę. Normalnie nie bawiłbym się w takie podchody, ale to sytuacja wyjątkowa ![]() |
||
![]() |
![]() |
#1164 |
Guest
|
![]()
jak można stworzyć swój własny nagłówek do gazety?
|
![]() |
![]() |
#1165 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co do ambrozji - musisz mieć 10 punktów w umiejętności gotowania, żeby móc ją przygotować.
quesper - nie wiem ![]()
![]() |
![]() |
#1166 |
Guest
|
![]()
a jest tutaj ktoś, kto wie? ;<
|
![]() |
![]() |
#1167 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Guest
|
![]()
quesper - nie da się tworzyć własnych. nigdy się z tym nie spotkałam, a dobrze by było, żeby się dało
|
![]() |
![]() |
#1169 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a wie ktoś może jak stworzyć własną gazetę? albo jak trafić na okładkę tabloidu? mam simsa, który ma 3 gwiazdki i paparazzi robią mu zdjęcia, a w gazecie nie ma o nim ani słowa. może coś źle robię? |
|
![]() |
![]() |
#1170 |
Reputacja: 10
|
![]()
właśnie właśnie też w zwiastunie było o nagłówkach
|
![]() |
![]() |
![]() |