![]() |
#1172 |
Guest
|
![]()
U mnie też tak jest! Zawsze kurde smoczek zjada mi moje piękne żonkilki a ropuchy i karaluchy i inne tam są nie tknięte. :td: A co wogóle smoki zjadają? Ja wiem że zjadają ropuchy, karaluchy, żonkile, smocze smakołyki i coś jeszcze?
![]() |
![]() |
#1173 |
Guest
|
![]()
Jako stary gracz
![]() ŻONKILE TULIPANY POLNE KWIATY I TE TAKIE MAŁE ;p |
![]() |
#1174 |
Guest
|
![]()
no bo smoki w abrakadabrze juz tak majom ze zzerajom kwiatki wiec jak masz smoka to nasadz pelno kwiatow
|
![]() |
#1175 |
Guest
|
![]()
Ja raz kwiatków zapomniałam dosadzić,i mi ten smok jakby się zacioł i tak biegał w koło domu skokami.Skoro był głodny to mógł śmieći,karaluchy lub żaby zjeść.Tego miałam pod dostatkiem.Mieliście podobną sytuację?
|
![]() |
#1176 |
Guest
|
![]()
U mnie też tak raz było że smok mój nic nie jadł a miałam chyba z 10 ropuch 2 stożki śmieci i karaluch, a żonkili ani innych kwiatków nie i nic nietkną.
|
![]() |
#1177 |
Guest
|
![]()
Jakieś głupie te smoki.Ja tam już wole ich nie kupować.No bo ja mam ogromniasty dom,no i jak ja chcę znaleźć smoka by go pogłaskać,to zanim go znajdę,to mi się wyświetla komunikat,że tam np.Pochodnia ma dość takiego traktowania,itd.
|
![]() |
#1178 |
Guest
|
![]()
To niezależy od niczego (a może)..... nie to komu.. wybiera kolor SMOKA
|
![]() |
#1179 |
Guest
|
![]()
Kolr smoka zależy od tego,jak się nim opiekowaliś my za czasów gdy był jeszcze jajkiem.
|
![]() |
#1180 |
Guest
|
![]()
ja tam nigdy nie mogę tego smoka zatrzymać przy sobie! zawsze mi ucieka po pewnym czasie nawet jak go dobrze karmię!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 104 (0 użytkownik(ów) i 104 gości) | |
|
|