![]() |
#1171 |
Guest
|
![]()
Theground,ja to pisałam
![]() Syn powinien mieć grób ojca w wyposażeniu...o ile dobrze Cię zrozumiałam ![]() A co do innych Simów-może wtedy poszukaj jakiejś rodziny,która była z nimi zaprzyjaźniona? Może te groby na nich "przeszły"...? |
![]() |
|
![]() |
#1172 |
Reputacja: 10
|
![]()
wlasnie co sie dzieje dokladnie z simami, ktorzy umieraja podczas tego jak jestesmy w innej rodzinie? nagrobka ani urny nigdzie nie ma.. ani w wyposazeniu nie znalazlam ani na cmentarzu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
|
![]()
Ja miałam tak, że jak Mortimer umarł to musiałam szukać jego nagrobku w całym mieście ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Guest
|
![]()
czesc
mam pytanko. Bawie sie ostatnio the sims 1 znalazlam stronke z roznymi dodatkami jak tapety szafki podłogi itp sciągnelam sobie zasłonki na okna i dywany. kupilam oczywiscie do domku lecz kiedy przechodze z trybu kupowania na tryb gry to wszystko znika i zasłonki i dywany,ale kasa nie wraca. i nie wiem dlaczego tak się dzieje. jesli ktos mial podobny przypadek prosze o pomoc. pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Guest
|
![]()
Cześć!
Jak to jest z tymi The Sims 3 w kwestii budowania domów? Tzn, czy budować można tak jak w dwójce - gdzie się chce, czy teraz trzeba kupować postawione już parcele z domem? Czy są też puste parcele? |
![]() |
![]() |
#1176 |
|
![]()
U mnie to samo. Już mi wielu simów umarło a na cmentarzu w mauzoleum mogłam się zaopiekować tylko dwoma. Reszty nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Guest
|
![]()
A jak się organizuje spotkania? Bo grałam rodzinką Ćwirów i ojciec Mortimera je hmm..żę tak powiem, zawala.
|
![]() |
![]() |
#1178 |
|
![]()
przy innych simach w 'przyjazne' masz 'kwestionuj', ale to chyba tylko przy tych, z ktorymi masz dobre stosunki. latwiej po prostu kliknac na smietnik>'szperaj", a jak skonczy, to na komputer>pisanie>i costamotychraportach, ale nie pamietam co dokladnie ;p
![]() |
#1179 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 | |
|
![]() Cytat:
Tincia - mówisz, że szukałaś nagrobka po całym mieście i co znalazłaś? A tak w ogóle, to śmiertelność simów jest zbyt duża... cały czas ktoś w jakiś rodzinach ginie tragicznie, a to jako młody, nawet nastolatkowie giną w tajemniczych okolicznościach... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|