|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oto moja Simka, którą bardzo lubię.
Janka Moniak. ![]()
Zapraszam do mojego ZOO. =] mycha352.mondozoo.com Chcesz założyć własne ZOO?. Napisz do mnie, na pewno pomogę. : ) Ostatnio edytowane przez kotek23 : 22.06.2008 - 19:59 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Matylda Melon była simką uroczą. Młoda, piękna i zdolna, rozkochiwała w sobie mężczyzn, a u kobiet wzbudzała zazdrość. Jej ambicja i wytrwałość w dążeniu do celu były godne podziwu. Na zawsze pozostanie w pamięci mieszkańców Kwitnących Wzgórz.
![]() ![]() ![]() --------------------------------------- kotek23, czy Janka Moniak nie jest przypadkiem córką maxisowego Pana Moniak, widocznego na moich zdjęciach? Co prawda nie widać jej zbyt dokładnie, ale zdaje mi się, że mają podobne nosy ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Persefona (a raczej jej oczy):
![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Pam.. uwielbiam Persefone xD
Hiroko - uwielbiam ją =d ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
[img]http://i28.************/2drymoi.jpg[/img]
terefere kuku strzela baba z luku chyba zrobie jakies fotostory bo mam chec ; d |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Mandy
![]() ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Teraz ja pokażę wam moją ulubioną rodzinkę. To Elena i Tom Norbit. Mieszkają w małym domku w moim nowym mieście Odella ( bez komentarza!)
![]() ![]() ![]() A oto i oni! Nie są za ładni ani bogaci. Nie chciałam tworzyć kolejnej rodziny pięknej i bogatej tylko taką normalną nie zamożną rodzinę. ![]() ![]() To Elena. Lubi gotować i przebywać w ogrodzie. Nie pracuje. Kocha zwierzęta i dokarmia bezpańskie koty. ![]() ![]() A to Tom. Jego pasją jest obserwowanie gwiazd. Pracuje w karierze naukowca. Uwielbia sok pomidorowy i sernik. ![]() ![]() Tutaj razem. Młode małżeństwo bardzo się kocha i stara się przebywać każdą chwilę razem. A teraz trochę fotek z życia rodziny. ![]() ![]() Przed nowym domem. ![]() ![]() Elena w ogrodzie zrywa owoce. ![]() ![]() I uczy się gotowania. ![]() ![]() Tom oddaje się swojemu hobby. ![]() ![]() A tutaj dowiedział się, że będzie tatusiem. ![]() ![]() ![]() Po kilku simowych dniach na świat przyszła Lena. Była oczkiem w głowie rodziców. ![]() ![]() I tutaj jeszcze jedno zdjęcie. I jak? Co sądzicie o rodzince Norbit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|