![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
No cóż, u mnie jak Dina (blondi) zaszła w ciążę z Mortimerem (czarny włos - w młodości) to urodziło się dziecko o brązowych włosach. Widzę że nadal nie ma jasno ustalonych zasad na płeć dziecka. Trudno, pozostaje mi się modlić ...
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
Ale to nie o to chodzi czy jasne czy niejasne. Chodzi o to, że ten temat dotyczy właściwie tego samego i naprawdę można by było TAM się podzielić swoimi opiniami na temat rodzenia dzieci a njie zakładać nowy, czy wypisywać to samo w dwóch tematach w dwóch różnych działach.
Sims0maniak_EDIT: Skleiłem te wątki (trzy w jeden), dlatego teraz miejscami wygląda śmiesznie. Nic nie kasowałem Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 11.02.2005 - 12:53 |
![]() |
![]() |
#115 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
Ja dużo razy miałam także bliźniaków...Było troche problemów z wychowaniem ale dałam rade.
![]() A żeby były bliźniaki po prostu trzeba robić postaraj sie o dziecko kilka razy... :* |
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
mi sie ciagle rodza chlopcy(nie zaleznie czy klikam simka na sima, czy simem na simke), na poczatku i blizniaki i dziewczynki rowniez, ale od jakis dwoch miesiecy tylko chlopcy!!! ale sprawdze ten sposob z zapisywaniem gry.
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
U mnie jak klikne Simką na sima to dziewczynka a jak simem na simke to chlopiec.
A żeby miec blizniaki to jesc duzo spaghetti i ciasteczek ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
Każdy podaje coraz to inne metody ale mi sie wydaje że one i tak nie działają
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]()
Sorki Guralka, ale mogłaś napisać że taki temat był a nie żeby się zastanawiać. Zresztą mniejsza z tym...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |