![]() |
#112 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
To pewnie nie jest tak śmieszne jak te wcześniejsze ale opwiem...
Pewnego dnia kiedy pokazywałem siostrze dom simów (Temat ![]() Simj wypił miksture i ktoś się w nim zakochał...to była Majka Świr blebleble to znacze Ćwir...Całowali sie a później poszli do łóżka bara bara kiedy odsunąłem łóżko to oni byli dziwnie poskręcani a kiedy odsunąłem Majkę to gdy się jóż to skończyło było napisane mising animation i w później kiedy spała dalej w powietrzu nie dało się jej usunąć więc po jakimś czasie wpadłem na pomysł żeby na nią postawić łóżko i się udało.Majka odrazu wyszła z łóżka i powiedziała: ZAPÓŹNO MOŻE JESZCZE SIĘ SPOTKAMY ŻEGNAJ!!!... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
Z tymi filmami typu romantic
to też u mnie sims naogladal sie a potem płakał . Raz jedna simka zablokowała droge do drzwi drugiej , jedna chciała isc do przodu , druga do tyłu . Musiałam swoją odesłać w inne miejsce niestety ... |
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
Mój sim w The Sims 2 na oczach swojiej zony zrobił.... "bara-bara" poczym ona go zostawiła i porwali go kosmici, nastepnie dziecko tej dziewczyny sie urodzilo co z nią robił bara bara i jego dziecko, wtedy ta zona umarła a on umarł z wycienczenia... a dzieci siedzieli i płakali w kojchach.. hehe ... niezły widok....
|
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
Mi sie kiedyś nastolata myła pod prysznicem, jej ojciec bił się jakimś chłopem,dziewka wyszła z pod prysznica, i zaczeła NAGO kibicować tacie. A potem NOGO ZASNĘŁA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
Kiedyś w AbrakadabrzE kupiłam se sprątaczkę-szkieleta.Pewnego dnia wzięła drink z tej lady z drinkami i zesikała się na podłogę, i nie sprzątając po sobie,wruciła do swej trumny
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
Wow. A ja miałam kiedys taka sytuacje:
Przyszedł sobie do mnie piesek z sąsiedztwa.Więc mi sie przypomniało cos,i kupiłam ten słupek z prekreslonym psem.I myślałam że pies sie wyniesie.A tu....pies sie zaczął obracać we wszystkie stronky,aż nagle.......zniknął :shock: ale i tak potem znowu przychodził ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
Mi się w simsach zdarzyła taka sytuacja:
Na ekranie otoczenia pisałam jakieś kody,nieznane jakieś słowa,a potem sobie weszłam do rodzinki Papużka.To wchodzę,patrzę,a tu Ewa se stoi przed domem goła! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]()
Raz grałem w simsy i moj sim zadzwonił do znajomej zeby przyszła, ona przyszła ale stała na koncu chodniku i nic sie z nią nie dalo zrobic i tam tak stala caly czas
Raz kazałem simowi isc do lodowki zrobic posiłek i nie poszedł tam na nogach tylko tam poszybował tak jakoś, nogi miał proste, nie ugięte i tak przeszedl do kuchni jakby mial jakies kulka na nogach Raz sobie zrobilem rodzinke a ze juz dlugo gralem to zgasilem kompa, następnym razem jak szedłem tam gdzie są wszystkie niezakwaterowane rodziny byla moja rodzina i zamias obrazkow przedstawiających ich tawrze byla jakas twarz odwrocona jakiejs brzydkiej kobiety |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|