|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 64.91% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
7 | 12.28% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
5 | 8.77% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
8 | 14.04% |
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#111 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A i Tidus prezczytaj 1 i 2 bo warto ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
Tidus? Do you want to kill me?? To je wspaniałe. No bez słówka. Tylko takie małe ale... w ostatnim odcinku Nie widze zdjęć!! Bez zdjęć nie powiem nic więcej. Jak się coś pokarze to napisze, ale tekst mnie powala...
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Chcę jeszcze ogłosić, że właśnie rozpoczyna nad moim FS współpracę z aniuchą/czar. Od dzić jest ona pełnoprawną współ twórczynią mojego FS ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Tidus2004 : 13.04.2005 - 16:24 |
|
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
pelnoprawna to moze nie do konca
![]() Ale teraz mam pytanie(do wszystkich, ktorym podoba sie to FS): Dlaczego jest ono ocenione zaledwie na "średnie"??? Podoba wam sie? jesli tak, to dlaczego nie ocenicie go wyzej? (nie zebym miala cos do was, no ale...) |
![]() |
![]() |
#115 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
To fotostory jest świetne. Bardzo mi sie podoba.
Mam małe pytanie czy ty masz grę Harry Potter i Więzień Azkabanu? Bo ten zamek który zrobiłeś jest idealną kopią tego z zamku z gry. Ocena 9/10. |
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
No,też to zauważyłem, prawie identico ,nie ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
o gash
ten hary trochę przynudza dekiel i tyle 0,01/10 |
![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
No to może ja się trochę poprzyczepiam:
1) Kiedy opisywałaś w ostatnim odcinku kto był w pokoju wspólnym kiedy David wyszedł w piżamie, wymieniłaś Greda I George, ale jeśli to ma być 6 część to chyba powinno ich nie być 2) Strój Hermiony 3) był tam drobny błą a dokładniej chyba McGonagall powinna powiedzieć ,,Zjadłeś śniadanie" jeśli był ranek ![]() 4) Nudne będzie troszkę jeśli już kolejna osoba po potterze jest silniejsza niż Dumbledore. Co teraz wszyscy nadczarodziejscy do Hogwartu przychodzą ![]() 5) Widać, że w ostatnich momentach skorzystałaś z 5 części ![]() No i to chyba wszystko do czego mam zastrzeżenia bądź uwagi. Ogólnie jest dobrze ale nie powielaj pomusłów Pani Rowling, a nie będzie do odbierane za plagiat a tym prędzej, że będzie to straasznie nudne. Rozumiem brak akcji, ale jak owisma się to zmienić. Oby ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]()
Całość mi się podoba, 9/10. Super hogwart i w ogóle. Ale strasznie się wleczesz z tymi odcinkami (ale jeżeli robisz tak po to żeby było lepiej ale wolniej to przepraszam). Hermiona rzeczywiście ma złą "czarną szatę gryffindoru". Zdjęcia są cool. Ale proszę, daj w to trochę akcji. Podziwiam to FS i je śledzę. Oby tak ci dalej szło to za rok będziesz miał pod nickiem "Twórca najlepszego FS"!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|