![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
a ja miałam z nim ostatnio dziwną historię... kupiłam sobie znak że "psom wstęp wzbroniony na posesję" czy jak sie to tam nazywa. przychodził fan wielbiciel fanatyczny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
Uuu a mi raz przyniósł czarne róże i sobie zrobiłam zaklęcie. Ale zawsze jak przyłazi to tylko się gapi co ja robię. Jak sie bawię ze smokami najczęściej i sobie idzie. Mam 5 gwiazdek i jestm 2 na liście njalepszych. On mi na szczęście ani nie grzebie w śmeciahc, ani nie robi zdjęć, ani nic nie je obiadu, do domu też mi nigdy nie wlazł mimo, zę mam normalne drzwi. U was to chyba gorzej. Mnie wqrza ten autobus co przyjeżdża i mi fotorafuje dom. Ja sobie wyskakuję z tej czarnej dziury, a tu autobus stoi i mi zdjęcia robi to było beznadziejne. A co do nagród to mam taką kamerę srebrną i brązową i 2 Simmy. Miałąm też takiego manekina i gitarę, ale zmieniłam dom i już nie mam. Niestety kolorów nie pamiętam. No to by było na tyle buźka!
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
Mi ten wielbiciel wszedł do domu kiedy akurat mi simowie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
spoko on zawsze tak skacze z radości
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
kiedyś ciągle chodził mi po ogródku i pstrykał zdjęcia domowy... tylko domowi i ogródkowi.
|
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
o kurde juz myslalam ze chodzi o to czy w rzeczywistosci (nie tej wirtualnej) mam jakiegos wielbiciela (ah, zeby tylko jednego!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
Sa dwa sposoby wejścia tylko dla gwiazd albo po prostu kamerdyner on taką szmatką go przegania.
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
The Sims Gwiazda to bieda - tyle powiem
|
![]() |
![]() |
#120 | |