![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
Pawlo CHYBA będzie można
Moje pytania Będzie mozna wykupić działke żeby wybudować firme? Firmy będą widoczne w otoczeniu? PrOsZE O SzYbKĄ OdPoWiEdZ |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
Czytalem że będzie specjalna dzielnica "biznesu" i tam sa dzialki
|
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
WoW jak dla mnie to będzie super dodatek!!! Na 100% go kupię. Oby mozna było mieszkac w bloku...szkoda tylko że nadal nie będzie zwierząt ;(
|
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
Muszę mieć ten dodatek
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() PS. A ciekawe, czy może się to równać ze zoptymalizowaniem trybu kupowania lub całkowitym zlikwidowaniem go. Poza tym pozostaje jeszcze trzeci wariant, że tryb kupowania nie będzie zlikwidowany i gracz będzie miał wybór: Albo jechać na zakupy, albo kupować tak, jak dawniej ![]() |
|
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się, że tryb kupowania się nie zmieni - wyobrażasz sobie kupowanie wszystkich sprzętów w sklepach? A co z dodatkiami z sieci? oO
Zresztą na http://thesims2.com można zobaczyć w sondzie prawie wszystkie rodzaje biznesu xd |
![]() |
![]() |
#118 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
Tryb kupowania musi być to by było straszne gdyby trzeba było za wszytkimi przedmiotami do sklepu jeździć ale dodatek zapowiada sie naprawde fajnie oby nie był przereklamowany
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]()
Nie mogę się doczekać tak interesującego dodatku.Myślałem że ukarze się w lutym.
To nawet lepiej iż wyjdzie póziniej będzie lepiej dopracowany... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|