Wróć   TheSims.PL - Forum > Pozostałe gry > Inne gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.04.2004, 17:53   #111
Katarzynka
Guest

Domyślnie

Nie bylabym taka tego pewna.The Sims wyjdzie pewnie gdzies tak na wakacje... Tak mi sie sadzi poniewaz gdyby bylo niedlugo to juz by zapowiedzieli.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.04.2004, 07:23   #112
..::Soral::..
Guest

Domyślnie

Ta gra to będzie kicz jak dla mnie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2004, 15:30   #113
MaRtAaA
Guest

Domyślnie

Szczerze mówiąc mam to grę już dobry miesiąc ale ona mi się już znudziła... codziennie te same czynności, mam wszystkigo na fula i nuda total nnuda...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2004, 18:49   #114
Katarzynka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by M@tys!@Apr 14 2004, 04:35 PM
GRA WYJDZIE 24 KWIETNIA ! I jej dystrubotorem bęndzie Techland kapujecie ?
Przykro mi to stwierdzać ale gra ukaże się dopiero 24 maja a nie kwietnia (czy 25).Oto adres http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=nowinki,10,12312
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2004, 20:06   #115
M@tys!
Guest

Domyślnie

Mam już tą gre !! Tak ejscze się z tym nie obcykałem do konća mam pytanie !! Czy w grze można zejść na piętro niżej ? Czy można chodzić do pracy jeżeli tak to jak ją zdobyć i ostatnie czy można tak jak w simsach odalać i przybliżać widok jak to to jak ??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2004, 20:53   #116
Kr0nica
Guest

Domyślnie

M@tys!

Zejsc sie nie da na pietro nizej, chyba, ze do pracy, po prezent, albo jak wyjezdzasz do domu nad morzem

Prace Singlesy maja od samego poczatku i nie da sie jej stracic, poprostu mozesz nie chodzic. Zeby pojsc do pracy musisz sprawdzic, na ktora maja (tam gdzie masz koleczka takie do sprawdzania potrzeb, to ktores z tych tylko nie pamietam, ktore, wydaje mi sie, ze trzecie) i o tej gdzinie kliknac na schody, bedziesz mial opcje "Go to work"

Oddalasz i przyblizasz widok kolkiem od myszki

Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.04.2004, 12:58   #117
MaRtAaA
Guest

Domyślnie

Można jeździć do domku letniskowego??? fof nie wiedziałam, a to nowina, a jak to jest możliwe, że tak spytam??? Z góry dzięki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.04.2004, 13:06   #118
Kr0nica
Guest

Domyślnie

MaRtAaA

Facet na pewnym etapie zwiazku proponuje Dziewczynie wyjazd na wakacje (jezeli grasz w normalnym trybie, nie free-loft). Po tej rozmowie kliknij na schody i powinna sie pojawic opcja "Time on beach" czy cos takiego. Jezeli wybierzesz te opcje, Singlesy przeniosa sie do domku nad morzem (mozna go sobie dowolnie przebudowywac, jezeli masz taka ochote).

Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.04.2004, 13:55   #119
M@tys!
Guest

Domyślnie

a ja mam pytanie a można iść tam do ogordu ?? jeśli tak to jak ?? acha i jak się wpruwadzją w pierwsyzm dniu do domu to najpierw są zadowoleni a sobie tam daje różhne opcje a drugiego nie chcą choć miałją wsdzystkie energie itp. na full więc w czym problem ??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.04.2004, 14:27   #120
Kr0nica
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by M@tys!@Apr 21 2004, 02:55 PM
a ja mam pytanie a można iść tam do ogordu ?? jeśli tak to jak ?? acha i jak się wpruwadzją w pierwsyzm dniu do domu to najpierw są zadowoleni a sobie tam daje różhne opcje a drugiego nie chcą choć miałją wsdzystkie energie itp. na full więc w czym problem ??
M@tys!
Szczerze powiedziawszy, to nie rozumiem Twojej wypowiedzi , wiec nie potrafie odpowiedziec na Twoje pytanie Moze sprobuj napisac to troche jasniej a ja zrobie wszystko co w mojej mocy (i wiedzy o Singlesach), zeby Ci pomoc

Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania